Porsche roadstert nyerhetsz a 2020-as AMTS-en!

2020. január 07.

Egy belépőjegyért akár a Tiéd is lehet egy vérbeli Porsche Boxster S roadster! (képünk illusztráció)

Az elmúlt évekhez hasonlóan, ismét egy autó a fődíj az Automobil és Tuning Show-n! 2014-ben VW EOS kabriót, 2015-ben Volkswagen Sciroccót, 2016-ban BMW Z4 Roadster sorsoltunk ki, majd ezt követte két Audi TT: 2017-ben egy kabrió, 2018-ban pedig egy kupé. A sort egy vérbeli amerikai vas folytatta 2019-ben, egy ötödik generációs Ford Mustang Coupé személyében, idén pedig még magasabbra emeljük azt a bizonyos lécet: az AMTS 2020 fődíja egy egyedi Porsche Boxster S roadster!

Ahogyan az eddigiekben, idén sem csak maga a nyeremény exkluzív, az pedig vélhetően senki számára nem meglepetés, hogy nem egy gyári modellt lehet majd megnyerni a rendezvényen! Az AMTS hagyományos élő autóépítés programja most is jóval a rendezvény előtt lezajlik, méghozzá nem is akárhol: január végén, a Westend Bevásárlóközpont szívében felállított AMTS standon alakítjuk át az autót, mindenki szeme láttára élőben, mindössze néhány nap leforgása alatt! 

Az átépítés pontos időpontját, valamint, hogy pontosan milyen módosításokat kap az autó, hamarosan megtalálod híreink között!

Az elkészült autót bárki megnyerheti, aki teljes árú felnőtt, vagy családi belépőjegyet vásárol a rendezvényre, akár elővételben, akár a rendezvény helyszínén. Sőt, belépőidet akár a Westend Bevásárlóközpontban is megvásárolhatod hoszteszeinktől az építés ideje alatt az AMTS standon, ha éppen arra jársz. Az átépített Porsche Boxster pedig márciusban, az AMTS harmadik napján kerül kisorsolásra - addig pedig még sok helyen találkozhatsz majd vele!

Mit kell tenned, ha meg akarod nyerni a Porsche Boxster S roadstert?

Elsősorban csak jól kell érezned magad a Show-n! Elég jól hangzik? Na jó, azért néhány dologra még oda kell figyelned:

 1. Vegyél teljes árú, vagy családi jegyet az AMTS-re (1)), akár online elővételben, akár a Westend Bevásárlóközpontban felállított standunkon, akár a rendezvény nyitva tartása alatt a helyszíni pénztárakban.
 2. Látogass ki az AMTS-re 2020. március 20-22. között bármikor
 3. Véletlenül se dobd el a belépőjegyedet!
 4. Gyere a nyereményautó standjára ("G" pavilon / 21)  és vegyél részt a játékban. (2)
  a. Töltsd ki a nyereményszelvényt, melyen
   - Legyenek pontosan kitöltve a személyes adataid
   - Válaszold meg helyesen a három kvíz kérdést
   - Írd be a jegyen található vonalkód alatt lévő számsort a nyereményszelvény megfelelő rubrikájába.
  b. Érvényesíttesd le a jegyedet a hosteszekkel
  c. Dobd be a kitöltött nyereményszelvényt a gyűjtőládába (3)
 5. Ne dobd el a leérvényesített belépőjegyedet!

(1) A játékban minden online vagy a pénztárakban megvásárolt teljes árú felnőtt napijegy, vagy családi jegy vehet részt. A további kedvezményes belépőkkel (gyermekjegy, Carstyling.hu klubkártyás jegy, csoportos jegy) nem vehetsz részt a játékban. Amennyiben online vásároltad a belépőjegyed, mindenképpen nyomtasd ki és úgy hozd a show-ra, mert a hoszteszek csak ebben a formában tudják majd érvényesíteni! A családi és a felnőtt belépő jegyenként egy darab nyereményszelvény kitöltésére jogosít fel.
(2) A Játékban kizárólag devizabelföldi, magyar állampolgárok vehetnek részt
(3) Amennyiben nincs leérvényesítve a jegyed a nyereményszelvényt nem lehet bedobni a gyűjtőládába

Ugye nem bonyolult? Ha mégis, akkor sincs baj, hoszteszeink a helyszínen mindenben segítenek. A sorsolás 2020. március 22-én 16 órai kezdettel a rendezvény nagyszínpadán kerül lebonyolításra, közjegyző jelenlétében. 

Ne késlekedj, vedd meg AMTS belépőidet most, olcsóbban!

AMTS jegyeket vásárolni idén különösen érdemes időben: az elővételes belépővel nem csak a sorban állást kerülheted el, de egyúttal a belépő árából is jelentős mértékben spórolhatsz, egészen 2020. január 31-ig. Vedd meg belépőd online felületünkön egyszerűen és gyorsan, vagy gyere el a Westend Bevásárlóközpontba január végén és vásárold meg hoszteszeinktől!

No és ki tudja... szerencsés esetben lehet, hogy magadat, vagy valamelyik családtagodat pont egy kabrió Porschével is megleped! kacsint

Így épült át élőben 2019-es nyereményautónk, a Ford Mustang Coupé! Idén a Porschét ugyanígy élőben láthatod!

További információk itt!

AMTS ONLINE EDITION

December 29-én egy nagyszabású online show keretében intettünk be a járványnak. Nézd vissza adásunkat itt!


LÉGY A PARTNERÜNK!


Kedvezményes jegyvásárlás:KIEMELT PARTNER


Telefonos alkalmazás


Készpénzmentes fizetés a Hungexpón

Fontos információk a Hungexpón működő HelloPay rendszerről. Olvasd el figyelmesen!Ne maradj le semmiről