A Nyugati-Part egyik legnevesebb autóépítője az AMTS-en!

2019. február 13.

John D'Agostino és egyik legfrissebb építése,  egy 1962-es Pontiac Grand Prix

Az immáron 14. életévét betöltő AMTS Autó Show nemzetközi hírnevét mi sem bizonyítja jobban, mint az évről-évre népesebb számú külföldi felhozatal, mely 2019-ban immáron Európa 17 országának több száz tuning autóját hozza a Hungexpóra. Velük együtt pedig számos híresség is érkezik hozzánk a mobilitás világából, még Amerikából is!

Büszkén jelenthetjük be, hogy az Automobil és Tuning Show-ra idén is ellátogat a Nyugati-Part egyik legnevesebb építője, John D'Agostino! A kaliforniai Celebrity Kustoms alapítója nagyon szívébe zárta Magyarországot, nem is volt kérdéses, hogy immár zsinórban harmadszor is beütemezi éves körútjába hazánk legnagyobb autós rendezvényét. 

A "Custom Király" az 1970-es kezdet óta több, mint 50 makulátlan átépített amerikai veteránautó szülőatyja, így az átépített autók mellett minden bizonnyal az AMTS berkein belül elsőként megrendezésre kerül '50 Brothers Hot Rod Show, valamint a Classic Automobil Show járművei mozgatják majd meg igazán.

John D'Agostino élő legendának mondható Kalifornia autóépítőinek körében. Csaknem 50 éves munkássága során nincs az a Custom díj, amit ne gyűjtött volna be, sajátos névre keresztelt autóit pedig zömében hollywoodi hírességek és gyűjtők vásárolták meg. Építéseit számos helyen látni kiállítva Kalifornia-szerte, az egyik legendás példány, az "Elvis II" például az Oscar-gálának is helyszínt adó Walk of Fame-en díszeleg, Los Angelesben.

John D'Agostino az AMTS nagyszínpadán, háttérben a 2018-as nyereményautóval

D'Agostino nevét korábban is hallhattuk már, főként Európa legnagyobb autótuning showja, a Tuning World Bodensee kapcsán, ahol állandó sztárvendégként tartják számon. Hasonlóan a tavalyi évhez, hozzánk sem üres kézzel érkezik: amellett, hogy főként a Sonax (mellette pedig az azóta a magyar Celebrity Kustoms-é avanzsált DF Tuning) standján bárki elcsípheti dedikálásra, saját gyártású díjat is hoz magával, mellyel az AMTS egy - számára legkedvesebb - gépjárművét díjazza majd.

A kifejezetten a rendezvényre készült, "Styling Car of the Year" névre hallgató kristályserleg már egy fokkal magasabb kategóriát jelöl, mint a tavaly kiosztott "Award of Excellence", ez pedig márt biztos, hogy egy AMTS-en kiállító építőjé lesz. A díj független a show szokásos szépségversenyének csaknem 70 trófeájától, ennél nagyobb elismerést azonban még biztosan nem kapott autóépítő az AMTS-en!

Az AMTS-re készült "Award of Excellence" trófea

Az amerikai sztárvendég mellé méltó géppark is dukál, mely minden eddiginél komolyabb USA autós felhozatalban, valamint egy az idei évre teljesen megújult Hot Rod kiállításban, a '50 Brothers által szervezett Show for Real Cruiser-ben tetőzik majd. Utóbbi kiállítás a tavalyinál is nagyobb méretben, számos épített autóval és Pin-Up lányokkal egyetemben a "B" pavilonban várja majd a látogatókat.

Találkozz Te is és rázz kezet egy élő legendával, John D'Agostino-val az Automobil és Tuning Show-n, március 22-24 között a Hungexpón! Ha még nem vásároltad meg a belépőd, február 28-ig kedvezményesen megteheted online, sőt, jegyeddel akár egy egyedi Ford Mustang Coupét is nyerhetsz!

"AMTS... Budapest... I’ll be there... will you ?"

Vedd meg csomagban!

Szeretnél egy Miss AMTS naptárt is? Vedd meg egyben a jegyeiddel, olcsóbban! Részletek itt!


Nyerj egy autót a belépőddel!

Az AMTS idei fődíja egy sportos Audi A5 Cabrio, melyet akár Te is megnyerhetsz! Részletek itt!


Parkolj okosanl!

Olvasd el tájékoztatónkat, hogyan és mikor érdemes érkezned az AMTS-re! Részletek itt!


Hátralévő idő az AMTS-ig:


LÉGY A PARTNERÜNK!Telefonos alkalmazás


Készpénzmentes fizetés a Hungexpón

Fontos információk a Hungexpón működő HelloPay rendszerről. Olvasd el figyelmesen!Ne maradj le semmiről