Idén is Volkswagenek lepik el a Hungaroringet!

2018. július 25.

Figyelem, figyelem! Közeleg az idei Volkswagen-találkozó, ahol a márka szinte össze típusának összejövetelt tartanak a Hungaroringen, egy nagyszabású fesztivál keretei között. Szeretnél köztük állni, hogy kedvencedet mások is megcsodálhassák? Mutatjuk, mi a teendőd!

A szokásos őszi giga-treffen 2012-ben, tisztán Golf Találkozóként indult, az akkor debütáló hetedik széria méltó megünneplésére. A nagy sikerre való tekintettel, egy évvel később már sokkal komolyabb felhajtással, rengeteg programmal, Castrol Cup állomással és az új GTI-vel emelte a tétet a hazai képviselet, három éve pedig már igazi márkaünnepként, számos típus bevonásával mutatkozott be "A" Volkswagen Találkozó. 2015-ben, a Golfok mellett már a Passat, Sirocco, Corrado, Bora, Jetta, Vento, Bogár, Transporter és a 40. születésnapját ünneplő Polo típustalálkozókra is sor került a dugig megtelített versenypályán, tavaly előtt és tavaly pedig a koncepciót megtartva, számos új programmal s látnivalóval növekedett tovább a rendezvény. 

Az pedig már biztos, hogy a hatodik felvonás sem lesz piskóta: a helyszín szokás szerint a Hungaroring, a naptárba rögtön felvésendő időpont pedig szeptember 22, szombat!

A fauvé rajongók számára ismét kötelező, az autózás szerelmesei részére pedig vitathatatlanul ajánlott program lesz a mogyoródi versenypályán idén már hetedszer megrendezésre kerülő márkatalálkozó. A nagyszínpad előtti rész továbbra is kizárólag a Golf generációkról szól majd, az együttműködő partnerek szervezésében pedig - az elmúlt két évhez hasonlóan - más modellek is összejövetelt tartanak a helyszínen.

SŐT!

A Carstyling.hu / AMTS égisze alatt idén is segítünk a szervezésben és  BORA/JETTA/VENTO találkozót hozunk a Hungaroringre. A típuscsoport, a többi modellhez hasonlóan külön parkolót kap, melybe előzetes regisztrációt követően lehet pályázni. Íme néhány előzetes infó:

Hogyan tudok jelentkezni?

A regisztrációhoz a www.amts.hu/vwtali/ linken (figyelem! A "/" jel is fontos a link végén!) elérhető applikációt tudod használni. Amennyiben már állítottál ki nálunk az AMTS-en (vagy tavaly ugyanezen a találkozón), ismerős lesz a dolog, gyakorlatilag ugyanaz a rendszer: jelentkezz be (vagy ha nincs még hozzánk logined, regisztrálj) értelemszerűen töltsd ki az adatokat és add le a jelentkezésed.

Milyen autók jelentkezését várjuk?

A megadott típusokon belül bármilyen évjáratú, verziójú, szép, rendben tartott állapotú Volkswagen gépjárművel jelentkezhetsz. Fontos, hogy nem csak tuningolt példányok jelentkezését várjuk! Ugyanúgy a kiválasztottak között lehetsz egy patika állapotú gyári modellel, különleges kiadással, vagy egyedileg átalakított modellel is. Fontos, hogy felületünkön csak Bora, Jetta és Vento típussal regisztrálj! Más típusok elbírálását nem mi végezzük, teljesen felesleges velük nálunk regisztrálnod - további infót a velük való jelentkezést illetően itt találsz!

Milyen adatokat adjak meg az autómról?

Mivel csak a feltöltött adatok alapján tudjuk megismerni, minél több adattal és minél bővebben mutasd be autódat! A legfontosabb, hogy semmiképp ne hagyd ki, ha valamilyen különleges, egyedi jellemzővel bír (példák: "ebből a kiadásból csak tízet gyártottak", "1980-as az autó, de mindössze 200 km-t futott", "eredeti Oettinger bodykit"). Képek terén lehetőleg minél több, részletekbe főleg az érdekességek terén belemenő fotókat várunk, amiből meg tudjuk ítélni az autód állapotát, különlegességét. A több, részletesebb képpel leadott jelentkezések előnyt élveznek az 1-2 beállított fotót tartalmazó jelentkezések előtt!

Hogyan történik a jelentkezések elbírálása?

A jelentkezési határidő a találkozókra 2018. szeptember 7. péntek 18:00! A szervezők ezt követően választják ki azokat a Bora / Jetta / Vento gépjárműveket, akik a típustalálkozó parkolójában állhatnak. A beválogatott autók tulajdonosai a regisztrációnál megadott e-mail címükre kapnak tájékoztatást a további tudnivalókkal (bejutás, parkolás stb) 2018. szeptember 10-ig.

Fontos! A regisztrációk elfogadása nem beérkezési sorrendben történik!

Várjuk jelentkezéseiteket, a rendezvényről pedig folyamatosan csöpögtetjük az infókat. Addig is mindenképpen érdemes meglátogatni a találkozó hivatalos weboldalát, valamint követni a Volkswagen Magyarország Facebook oldalát is!

Bármilyen további kérdést illetően használd a kommentezést itt a cikk alatt!

Kedvezményes jegyvásárlás:


LÉGY A PARTNERÜNK!


Támogatók


Telefonos alkalmazás


Készpénzmentes fizetés a Hungexpón

Fontos információk a Hungexpón működő HelloPay rendszerről. Olvasd el figyelmesen!



Ne maradj le semmiről