Tuning gyöngyszemek, szerte Európából az AMTS-en!

2018. március 22.

A kezdetek óta az AMTS szerves részeként üzemelő Carstyling.hu Tuning Show 2006 óta vonultat fel évről-évre egyre több nemzetközi látványosságot az átépített autók európai palettájáról. A rendezvény mára nem csak hazánkban számít az ország legnagyobb tuning show-jának, de a nemzetközi szcéna is a szezon egyik kiemelt zarándokhelyének tartja.

A Carstyling.hu Tuning Show növekedését mi sem bizonyítja jobban, mint az egyre növekvő állandó külföldi jelenlét, mely évről-évre rekordot dönt. Idén is két külön tuning pavilon is nyílik a rendezvényen (a "C" és a "D" csarnok), a fő csarnokban pedig ismét szenzációs nemzetközi felhozatal várható. Nézzünk egy kis ízelítőt!

Kontintensünk legnagyobb show-ja, a Tuning World Bodensee immáron harmadik éve mutat be 10 válogatott gyöngyszemet az Európa legszebb tuning autója címéért folyó European Tuning Showdown felhozatalából. Az autók mellett vendégünk lesz az aktuális tuning királynő, Vanesse Schmidt, sőt, a tavalyi díva, Julia Oemler is, exkluzív vendégként pedig a Dubaiban honos Simon's Motorsport feje érkezik, egy igen komolyan átépített Ford Mustanggal!

Idén három komoly autóval lesz vendégünk lesz a népszerű "petrolhead" ruházatot, valamint lifestyle cuccokat - és nem mellesleg döbbenetesen szép autós videókat - készítő Sourkrauts csapata. A három saját, pavilonban kiállított demóautó mellett egy igen exkluzív airride-os puttonyost is hoznak a kültérre - keresd az "A" pavilon 3-as ajtaja mellett!

Idén a németektől további két csapat is érkezik, az egyiket partnerünk, a SONAX nemzetközi tuning gárdájából válogatták össze. A népszerű autóápoló-márka által szponzorált gépek egytől-egyig díjnyertes showautók, velük együtt pedig érkezik a márka világszerte ismert celeb-arca, John D'Agostino, a nyugati part egyik legnagyobb amerikai autóépítője! Nagy nevek közül továbbá vendégünk lesz a Rieger Tuning csapata is, a hivatalos hazai importőr, a Tuning World Kft. jóvoltából. Három saját demóautót hoznak, köztük egyik zászlóshajójukat, a Rieger Audi R8-at, a kiállításra pedig a német cég tulajdonosa is személyesen kilátogat!

Szokásukhoz híven, ismét parádés felhozatallal érkeznek a lengyelek, a Tuning Kingz csapatának szervezésében. A lazábban vett szabályozásoknak köszönhetően, a lengyel szcéna már évek óta hihetetlen  ütemben fejlődik, merész építéseik - legyen szó a legmárkásabb felnikről, eszeveszett fitmentről, vagy widebody szettekről - gyakran már a németeken is túltesznek. Több, mint 20 autót hoznak idén, lesz mit nézni náluk is!

Ahogyan az elmúlt évben, idén is az északi határral szomszédos partnerünk, az AMTS Slovakia hozza a legnagyobb standot a rendezvényre. Ismét nagyon patent gépparkkal érkeznek, érdemes lesz benézni hozzájuk is!

Hihetetlen gépekkel robbantak idén a csehek is. Az évek óta szépen megújuló palettát bemutató TuningCup.cz csapatához idén a tavalyinál sokkal népesebb felhozatallal csatlakozik új partnerünk, a LowerUnited, akik főként azoknak fognak nagy örömet okozni, akik a Wörthi környékén látható stílust kedvelik. Lesz néhány nagyon komoly értéket képviselő meglepetés is a felhozatalukban!

Nem fognak csalódni azok sem, akik a klasszikus show stílust kedvelik! Majdnem minden külföldi csapat felhozatalában találni igazi "trailer-királynőket", közülük is az egyik legérdekesebb egyenesen Olaszországból érkezik az AMTS-re! A kívül-belül felismerhetetlenségig átépített Alfa Romeo 147-es az Autó-Motor standján fog parkolni.

Ne feledjük az AMTS Hot Rod szekcióját sem, mellyel idén a '50 Brothers csapata tölti meg az "F" pavilon tekintélyes szeletét. A brutál, épített izomautók Európa több országából érkeznek, olasz testvérklubjuk tagjai például majd' 800 km-t vezetnek „lábon” hazánkig, 90 éves coupe-ikkal, roadster-eikkel!

Annyi biztos, hogy már csak a felvonultatott külföldi géppark tekintetében is bárki megtalálja majd a saját stílusát - újra csúcskategóriás, legnagyobbrészt itthon még sohasem látott tuning gyöngyszemekben gyönyörködhetünk március 23-25 között a Hungexpón!

Kedvezményes jegyvásárlás:


LÉGY A PARTNERÜNK!


Támogatók


Telefonos alkalmazás


Készpénzmentes fizetés a Hungexpón

Fontos információk a Hungexpón működő HelloPay rendszerről. Olvasd el figyelmesen!Ne maradj le semmiről