A Törpe és az Óriás az AMTS–en

2018. március 11.

Az AMTS legkisebb és legnagyobb autója is a fenyhid.hu standján lesz látható.

Ha kíváncsiak vagytok a kiállítás legjeire, az A pavilon 19-es standját feltétlen keressétek fel: ehhez csak a kék-piros fényeket kell követnetek. A több márka kizárólagos hazai importját és szervizét ellátó fenyhid.hu „nemzetközi rendőrállomásán” a gyerekek és felnőttek is szívesen időznek, hiszen a legkorszerűbb fényhidakat, villogókat, figyelmeztető- és forgalomterelő termékeket évről-évre megújuló demo autókon, motorokon is bemutatja.

A címben beharangozott, méretileg nagyon eltérő járművek kisebbike, egy Renault Twizy „villanyrendőr”, egyenesen Franciaországból jött a rendezvényre, és a jelenleg elérhető legmodernebb technikai eszközöket viseli. A rendezvény minden bizonnyal legnagyobb négykerekűje ugyanekkor egy 7300 ccm-es, Ford dízel V8-as, motorral, váltóval szerelt Ford F-150-es Monster Truck Szlovákiából, speciális szállítójárművön érkezik a Hungexpo területére.  ( Ha megtetszett a rendezvény végén megvásárolható nevet )

A VB Ambulance 2017-es évjáratú mentőquadja ugyanekkor egy 800 ccm-es, 65 lóerős 4x4 es jármű, mely az AMTS-en kívül elsősorban rendezvényeken és nehéz terepen, extrém körülmények esetén kerül bevetésre. Ezen kívül látható lesz egy  Ford F-150-es tűzoltóautó, 2002-es évjáratú V8-as 5400 ccm, egy Dodge Charger demó rendőrautó és egy 2008-as BMW 1200RT amerikai rendőrmotor. Továbbá a spanyol rendőrség által használt jelzésekkel ellátott kerékpár is várja a látogatókat.

A kiállított járművek között jelen lesz az Autóvadász Egyesület Fiat Pandája is. Első ránézésre talán kevésbé feltűnő jelenség, de ha megkéritek az egyesület elnökét, Vezda Lászlót, hogy mutassa be a lopott autók felderítésére hazánkban kifejlesztett rendszert, amelyet az autóba építettek, hamar meg fogjátok érteni, hogyan keveredett a díszes társaságba.  A veterán járműveket kedvelő látogatóink egy gyönyörűen restaurált Ford F100-as  1954 es évjáratú Pickupban is  gyönyörködhetnek. 

A szakmai érdeklődőket egy mobil mintaterem várja, ahol a fenyhid.hu-t üzemeltető Rózswagen Bt. legnépszerűbb termékeit próbálhatjátok ki működés közben. A 2018-as évben elsősorban a  jelöletlen gépjárművek  mobil megkülönböztető fény- és hangjelzéseire, az információs panellel ellátott fényhidakra, a motorkerékpárok fény- és hangjelzéseire, valamint a forgalomterelő eszközök kibővítésére fókuszáltak a cégnél. „Mik ezek a termékek? Megbízható ledes tetővillogók, minifényhidak, melyek mágneses rögzítéssel rendelkeznek és akár beépített hangjelzést is tartalmaznak. Probléma a jelöletlen gépjárművek egy részénél a motortérben a sziréna egység, azaz a hangszóró elhelyezése. Erre a problémára bemutatjuk az első rendszámtartó keretbe épített szirénánkat, illetve az autópályákról már jól ismert és bevált ledes forgalomterelőnket” – magyarázza a 21 éve működő budapesti vállalkozás szakmai vezetője, Rózsár György.

Kedvezményes jegyvásárlás:


LÉGY A PARTNERÜNK!


Támogatók


Telefonos alkalmazás


Készpénzmentes fizetés a Hungexpón

Fontos információk a Hungexpón működő HelloPay rendszerről. Olvasd el figyelmesen!Ne maradj le semmiről