Sátrak örök élet +1 napra: Surf&Turf; az AMTS-en

2016. március 16.

Láttak már olyan szervizsátrat, amin egy egész család is simán csimpaszkodhat? A Surf&Turf sátrak robosztus felépítése ezt is lehetővé teszi. De van itt még sok más extra is, amivel kiemelkedik a hazai sátorpiac mezőnyéből. A sátrakkal és forgalmazóikkal találkozhatnak az Autó, Motor és Tuning Shown, az A pavilon 101-es standján.

Az angol Surf&Turf Instant Shelter Ltd. több, mint egy évtizedes tapasztalattal rendelkezik a könnyen felállítható rendezvénysátrak előállításában, forgalmazásában. Ezt a tapasztalatot lovagolja most meg a Mountent Kft. is, amely a Surf&Turf cég hazai forgalmazója, akik az Egyesült Királyság legnagyobb és Európa egyik vezető sátorforgalmazó cégének termékeit hozták Magyarországra.

Jelen pillanatban hazánkban nem található erősebb rendezvénysátor a piacon, mint az általuk forgalmazott Canopro Elite. Hogy miért? Arról majd egy kicsit később. Nézzük meg előbb kik azok, akik a minőségi termékeket választották.

Itt van mindjárt az az Event Stuff Central Europe Hungary, amely az ország legkiemelkedőbb rendezvényeszköz bérbeadó cégeinek egyike. Ők 9 db 3x3 méteres sátrat vásároltak a legerősebb változatból és annyira megtetszett nekik a tartósságuk, hogy még kettővel megtoldották a készletet. Vagy éppen a Zepter Magyarország, amely a dunakeszi raktárába vásárolt egy 6x4 méteres sátrat a legerősebből és elégedetten nyugtázták, hogy jó időre megoldották a problémát. De például az egyedülálló Compact változatból 2 db-ot megvásároló Viktoria Art rendezvényszervező cég is rendre kiállítja a gyönyörű sátrakat.

A fenti példák csak néhányak a sok teljesített igény közül. A rendkívül erős nemzetközi háttérnek és a hatalmas raktárkészletnek köszönhetően nagyobb igények könnyedén teljesíthetők.

Mitől is különleges, mitől más a Surf&Turf Magyarország? A titok abban rejlik többek között, hogy kiemelkedően ügyfélbarát hozzáállással fogadják az érdeklődéseket. Nem volt még kérdés, amit ne örömmel válaszoltak volna meg.

De ez csak egy! Na de van itt még olyan, hogy három típusú sátorral található a kínálatban. Vagyis háromféle váz és kétféle ponyva anyag közül lehet választani (természetesen hatalmas a méretválaszték és színkollekció is kiemelkedő). Így tudnak kedvezni a pénztárcakímélőknek és a minőségmániásoknak is. Az alapmodell egy acélvázas – Robusta - változat, örökélet garanciával a műanyag csatlakozóelemekre, ez egy kiváló változat mindazoknak, akik jó minőséget szeretnének kedvező áron. A következő egy alumínium vázas – Canopro Lite -, hatszögletű profilból (erősebb mint a négyszögletű), szintén örök élet garanciával a műanyag csatlakozókra. Ezek azért is különlegesek, mert az említett típusokból szintén egyedülálló módon itthon, létezik olyan változat, amely 102 centiméterre összecsukható.

Amit viszont kiemelhetünk, az a korábban már említett Canopro Elite. Na ilyet itthon még nem látott a sátorpiac. Egy két kiemelendő tulajdonság: 2 mm vastag falú, 60 mm átmérőjű lábak, örök élet garanciás öntött alumínium csatlakozók, 190-220 cm között változtatható magasság, neoprén csatlakozóvédők és még napestig sorolhatnánk a jó tulajdonságait. A ponyva anyaga 550g/m2-es, ami majd’ kétszer olyan erős, mint az itthon található ponyvák jelentős része. És ezek is duplán varrottak, ragasztással erősítettek.

Ezekhez a sátrakhoz rengeteg kiegészítővel rendelkeznek, legyen az akár közvetlenül a sátorhoz kapcsolódó (esőcsatorna, súly, összekapcsoló készlet) vagy éppen a sátor dekorációjához (asztal, szék, huzat). Szinte minden termékünk nyomtatható, ami nem, de mégis szeretnék, azt is megoldjuk.

Persze a fentieken túl foglalkoznak strandzászlóval, felfújható eszközökkel és teljes körű nyomtatási feladatok ellátásával. Akár ingyenes grafikai munkával, profi grafikusok segítségével. 

Keresd a Surf&Truf Magyarország csapatát az A pavilon 101-es standján és győződj meg saját szemeddel róla, hogy nem a levegőbe beszélnek.

Elérhetőségek: www.surfturf.hu, www.surfturfshop.hu, telefon: +36-70-237-3707, e-mail: [email protected] címen. Üdvözlettel: Győri Kristóf ügyvezető

AMTS 2020 - Csapj le a jegyedre időben, és használd ki kedvezményes időszakunkat!

Kedvezményes jegyvásárlás:Nyerj egy autót a belépőddel!

Az AMTS idei fődíja egy egyedi Porsche roadster, melyet akár Te is megnyerhetsz! Részletek itt!


Telefonos alkalmazás


Készpénzmentes fizetés a Hungexpón

Fontos információk a Hungexpón működő HelloPay rendszerről. Olvasd el figyelmesen!Ne maradj le semmiről