600 lovas widebody CL63 AMG - és ez még csak a kezdet!

2016. március 14.

Az idei évben ismét képviselteti magát az AMTS kiállításon a prémium- és luxusautó átépítések egyik legfőbb hazai éllovasa, a PREMIUM CAR DESIGN. Az igényes, teljes körű tuning szolgáltatásairól már jól ismert magyar vállalkozás igazi csemegékkel készül.

Látható lesz standjukon többek között egy egyedileg épített, szélesített csomaggal felszerelt Mercedes CL63 AMG közel 600 lóerős teljesítménnyel. A többi autó legyen meglepetés.

Nem csak az optikai tuningok területén nyújt csúcskategóriát a PREMIUM CAR DESIGN. Magyarországon egyedülálló módon kínál garanciális motortuningot Audi, BMW, Mercedes-Benz és Porsche típusú gépjárművekhez. Profin nyúlnak a belső térhez is. A díszbetétek karbonozása mellett egyedileg megtervezett bőrbelsőket is készítenek akár a legfinomabb Connolly fajtából. Autófóliázásban csak a legjobb 3M és Avery Supreme jöhet számításba, ha a PREMIUM CAR DESIGN csapatát választják. Markáns hangzású, kapcsolható kipufogó rendszerért is érdemes felkeresni őket, a legtöbb prémium autóhoz elérhető náluk ez az opció. Felni kínálatban több mint 30 gyártó modellpalettájáról csemegézhetünk náluk és olyan különleges márkákból választhatunk, mint a Vossen, Wheelsandmore, Lexani, RH-Alurad, HRE vagy az ADV.1.

Az AC Schnitzer, Brabus, Mansory, Techart, Novitec Rosso, Prior-Design, Hofele-Design, Eisenmann, Väth, Kahn-Design magyarországi importőre és forgalmazója szeretettel várja az AMTS-en a prémium tuning iránt érdeklődőket. Keresd őket március 18-20, között a Hungexpón, az "A" Pavilon 53. standján!

PREMIUM CAR DESIGN elérhetőségek:
Telefon: +36 30/952-7506
Bemutatóterem: 1134 Budapest, Bulcsú utca 21.
E-mail: [email protected]
Weboldal: www.premiumcardesign.hu

AMTS 2020 - Csapj le a jegyedre időben, és használd ki kedvezményes időszakunkat!

Kedvezményes jegyvásárlás:Nyerj egy autót a belépőddel!

Az AMTS idei fődíja egy egyedi Porsche roadster, melyet akár Te is megnyerhetsz! Részletek itt!


Telefonos alkalmazás


Készpénzmentes fizetés a Hungexpón

Fontos információk a Hungexpón működő HelloPay rendszerről. Olvasd el figyelmesen!Ne maradj le semmiről