AMTS 2016
Hangnyomás verseny

A Show második napján (március 19.) kerül sor az év első nagy hangnyomás- és hangminőség versenyére, mely idén is egynapos program lesz, tehát az ünnepélyes díjátadójára március 19-én, a délutáni órákban kerül majd sor, a rendezvény nagyszínpadán.

Kedves Versenyzők, leendő Versenyzők és autóhifi őrült barátaink! Mint az előző években, az idei Hangnyomás Szezon is az AMTS (Autó, Motor és Tuning Show) keretei közt kerül megrendezésre, a jól megszokott beltéri formában.

A Show második napján, szombaton (2016. március 19.) szeretettel várunk mindenkit az év első nagy versenyére, melyet a Dream Box csapata bonyolít le rendezvényünk keretei között.

Dream Box Bass Race

A megmérettetés egyúttal az éves Dream Box sorozat első fordulója is lesz, a fedett helyszínt pedig a Hungexpo "B" pavilonjában kialakított aréna adja majd. A DREAM BOX BASS RACE egy kieséses hangnyomás verseny, melyben a nevezők egymás ellen mérik össze tudásukat, hogy eldöntsék, ki rendelkezik a leghangosabb autóhifi rendszerrel.

A részletes versenyszabályzatot innen töltheted le!

A 2016-os szezon első versenye az AMTS-en

2016-ban, a tavalyi sikeresket folytatva, a szabályzaton csak apró változásokat eszközölve indul újra a szezon, lassan hagyományt teremtve az évadnyitó az AMTS keretein belül március 19.-én a DREAM BOX AUTOHIFI standjánál. Regisztráció a megszokott módon email-ben történik a dreamboxbolt@gmail.com címen.

Amit írj meg az e-mailben: a jelentkező neve, az autó  rendszámára és a hifi rendszer paraméterei.

A tavalyi év bebizonyította, hogy az autóhifis társadalom mind az országon belül, de ország határain kívül is képes helytállni.  Komoly szakmai munka és rengeteg ráfordított munkaóra jellemzi ezeket az építéseket. Aki egyszer belekezd, könnyen úgy érezheti, hogy ennek soha sem lesz vége, de egy sikeres verseny, vagy a nézőközönség elismerése mindig új erőt ad. És mindig meg is fertőz valakit...

Országos versenysorozatunk első helyszíne tehát az AMTS! Aki szeretné megpályázni a 2016-os bajnoki címet az jobb, ha már időben, gőzerővel felkészül! A sorozat 5 helyszínből áll, a megszokott négy versenykategóriával. De ha te még csak most kezdenéd és nem vagy tapasztalt, téged is várunk!

További infók és regisztráció a versenyre:

Válóczi István 06-30-9-066-865
Stvorecz Viktor 06-30-2-652-523
dreamboxbolt@gmail.com

 

Magyar SQ Kupa - AUTOHIFI - HANGMINŐSÉGVERSENY

Honlap: http://www.sqpa.hu

A Magyar SQ Kupa egy autohifi hangminőségverseny sorozat, mely versenyeken az autóban található hangreprodukciós berendezések hangzásának a legvalósághűbben kell megszólalnia, és egy képzeletbeli színpadi teret kell mutatnia. Mielőtt bárki félreértené, ezeken a versenyeken nem a hangerő számít!

A bírák az autókat beszéd hangerőn hallgatják, itt kell a rendszernek a legtökéletesebben szólnia! Versenyeink pénzdíjjal jutalmazottak, mely mértéke függ az adott versenyen regisztrált versenyzők számától.

Versenyszabályzat, nevezés honlapon!

Sok szeretettel várunk minden kedves versenyzőt és érdeklődőt versenyeinken!

A versenyeken való indulás feltétele az előzetes nevezés az oldalon! Nevezés a versenyre ezen a linken lehetséges!

 

Rengeteg élmény, egy belépővel!Iratkozz fel hírlevelünkre!