Kimemelt partnereink
EV-GreenTech - Elektromos Autó Kiállítás

Új tematikánk, az EV-GreenTech idegenvezetést nyújt a környezettudatos autózás világába, ahol lerántjuk a leplet a kapcsolódó fogalmakról, valamint bemutatjuk a kapcsolódó kínálatot. Nézz szét és ismerd meg számos márka elektromos, valamint hibrid modelljeit. Tekints be az autózás új korszakába!

Készülj fel: ismerd meg a 21. századi autózást!

Az AMTS először vonultatja fel külön reprezentatív szakkiállításon az új elektromos és plug-in hibrid modelleket, amelyek forradalmi változást hoznak a mobilitásban. A show azt kívánja bemutatni a látogatóknak, hogy ezek a járművek a világ autóipari innovációjának csúcstermékei, és a bennük alkalmazott megoldások együttesen szolgálják mind a gyártók, mind az autósok legfontosabb céljait a 21. században: nagyobb biztonságot (mind az élet-, mind a vagyonbiztonság terén), nagyobb hatékonyságot (az üzemanyagfelhasználás és az energiatakarékosság, illetve a környezetvédelem terén) és nagyobb kényelmet, illetve megbízhatóságot.

A kiállítás részletes információkat nyújt az autósoknak ahhoz, hogy saját mobilitási szempontjaik, vezetői és fogyasztói igényeik alapján tapasztalják meg az elektromos járművek jelentette új előnyöket. A show például bemutatja a töltési opciók rugalmas rendszereit, amelyek már lehetővé teszik, hogy az elektromos autók ugyanolyan megbízhatóan szolgálják vezetőiket, mint a hagyományos modellek.

Sok autógyártónak van már elektromos, vagy hibrid modellje: az EV-GreenTech kiállításon számos márka kapcsolódó modelljét megismerheted testközelből.
 

Kiállító partnereink

Az EV-GreenTech tematikában megjelenő márkák (listánk folyamatosan bővül!)

További kiállítók hamarosan!

Rengeteg élmény, 1 belépővel!

Iratkozz fel hírlevelünkre!