CarZoneShop

Exhibitor's datas


CarZoneShop
Autóápolás | A pavilon / 23


Autókozmetikai termékek webáruháza, profi autókozmetikusoknak, és otthoni felhasználóknak egyaránt.

Exhibitor's brandsAz Elite Detailer termékei között mindent megtalálsz, ami a napi külső-belső autóápoláshoz, tisztításhoz szükséges. A hazai autóápolási piacon kiváló ár-érték arányt képvisel ez a márka, temrékei rendkívül gazdaságosak.

z EVOXA egyedi gyártású, hobby és ipari polírozáshoz alkalmas gépeket, polírozó padokat gyárt. Kínálatukban mindenki megtalálhatja a neki megfelelő gépet. Az egyedi technológiai megoldásaiknak köszönhetően, erős és megbízható gépeket sikerült alkotni

Az Fx Protect nem csak autókozmetikumok gyártásával foglalkozik, hanem a kerámia bevonatok terén is meghatározó szerepet tölt be európa szerte. Az Fx Protect bevonatok kiemelkedő teljesítményt nyújtanak minden tekintetben,

A NukeGuys kínálatában prémium minőségű mikroszálas kendőket találunk, melynek Magyarországi forgalmazója a carzoneshop.hu autóápolási webáruház.

Az UltraCoat termékek 7 éve vannak a nemzetközi autóápolás piacán. Eleinte a kerámia bevonatok szűk skálájára koncentráltak, majd később fokozatosan bővítették a termékpalettát. Prémium, letisztult csomagolás, innovatív megoldások. Ez az UltraCoat.
 
 

Time left till the AMTS:


AMTS partners


AMTS mobile app


Cashless payment at Hungexpo

Important information about Hungexpo's HelloPay system. Please read it carefully!Subscribe on our newsletter