Jövő Mobilitása Szövetség

Exhibitor's datas


Jövő Mobilitása Szövetség
Elektromomobilitás | D pavilon / 3B


Kiemelt hangsúlyt fektetünk az ismeretterjesztésre, oktatásra és a tudományos kutatásokra. Tevékenységi körünkbe tartozik a tanácsadáson, szakmai véleményezésen túl a nyomtatott és elektronikus kiadványok készítése, konferenciák, tanulmányutak, valamint a fenntartható közlekedéssel kapcsolatos akciók és programok szervezése. A Szövetség tagjainak érdekképviselete kiemelten fontos az alábbi területeken: Elektromobilitás (beleértve az üzemanyagcellával előállított elektromosságot „hidrogénhajtás” is), mikromobilitás, közlekedésszervezés, közlekedési infrastruktúra fejlesztése, megosztáson alapuló közlekedési módok népszerűsítése A Szövetség célja a fenntartható közlekedés támogatására, fejlesztésére: szabályzási kérdésekben a tagok érdekekképviselete, szakmai fórum létrehozása, hazai és külföldi szakmai csoportokkal és az Európai Unió célkitűzéseivel összhangban, elektromos és alternatív hajtású közlekedés szabályosához kapcsolódó innovatív megoldások fejlesztése és népszerűsítése, a fenntartható közlekedéshez kapcsolódó ökoszisztéma megtervezésének, megvalósításának segítése, illetve a nemzetközi kapcsolatok lehetőségek feltérképezése.

Exhibitor's brands


ElektroBiker - Tiszta Energiák Kft.
https://www.elektrobiker.hu/

Az ElektroBiker a Tiszta Energiák Kft. üzletága. Motorozni mindig is imádtunk, így adta magát az irány, de maradva gyökereinknél a kizárólag minőségi elektromos motorokkal foglalkozó üzletágat álmodtunk meg 2019-ben.
EVsOUTION Kft.
www.eautotoltokabel.hu/

Az EVsOLUTION Kft. elektromos autó töltőkábelek, fali töltők és töltőoszlopok forgalmazásával foglalkozik 2018 óta. Az értékesítésen felül vállaljuk a töltők teljeskörű kivitelezését is, telepítéssel, teljesítménybővítéssel és műszaki tervezéssel.
Gerinfo Kft.
www.emotorider.com

Cégünk 2016 óta saját fejlesztésű hajtásláncos elektromos offroad motorral versenyez a hagyományos motorok között. Célunk, hogy az elektromobilitásban szerzett tapasztalatokkal további járműveket hozzunk létre, melyek beilleszkednek a hétköznapokba.
Hellovelo Zrt.
www.hellovelo.energy

A Hellovelo Zrt. egy elektromos kerékpár flottaszolgáltató: tartós bérbe adást vállalunk cégeknek, teljes körű üzemeltetéssel. Az e-kerékpárflotta adómentesen adható juttatás, mely innovatívan támogatja a környezetvédelmet és a dolgozók egészségét.
Jövő Mobilitása Szövetség
www.jovomobilitasa.hu/

A szövetség célja a fenntartható közlekedési megoldások bemutatása, népszerűsítése és fejlesztése. Kiemelt hangsúlyt fektetünk az ismeretterjesztésre, oktatásra és a tudományos kutatásokra.

Az a küldetésünk, hogy az elektromobilitás mindennapivá váljon. Már régóta halljuk a "holnap mobilitása" szlogent - ez a holnap ma valósággá vált. A MOON egyedi megoldást kínál ahhoz, hogy beléphessen az elektromobilitás világába.
Nissan Centrum
www.nissancentrum.hu

Nissan Centrum 2019-től a világ legjobb Nissan márkakereskedéseinek egyike. Számunkra legnagyobb érték ügyfeleink hosszú távú elégedettsége. Motiváltak vagyunk, hogy mindig a legmagasabb elvárások szerinti minőségben végezzük munkánkat.

A SHARE NOW autómegosztóval 440 autó vár Budapesten, egyetlen alkalmazással. Ha odaértél, csak leparkolsz és onnantól semmi sem a te gondod: nem kell a töltéssel vagy autó fenntartással foglalkoznod. Teljes szabadság néhány perctől akár több napig.
Volánbusz Zrt.
www.volanbusz.hu/hu

A Volánbusz Zrt. közel 100 éves múlttal rendelkező busztársaság. Az 1927-ben alapított vállalat mindössze 30 busszal indult; ma közel 6000 járművel biztosítja szolgáltatásait a munkavállalók számát tekintve hazánk 3. legnagyobb állami társaságaként.
Volkswagen Parts Center
www.volkswagen.hu

Volkswagen Parts Center
 
 

Time left till the AMTS:


AMTS partners


AMTS mobile app


Cashless payment at Hungexpo

Important information about Hungexpo's HelloPay system. Please read it carefully!Subscribe on our newsletter