hungaryoffroad.hu

Exhibitor's datas


hungaryoffroad.hu
Szakmai Szervezetek,Intézmények,Egyesületek,Sportklubok | A pavilon / 97


Tisztelt Érdeklődő, A Hungary Off-Road Show-t 2018-ban álmodtunk meg és arra törekszünk, hogy hazánkban és nemzetközi szinten egyaránt az egyik legszínvonalasabb terepjárós eseménnyé váljon. Célunk továbbra is a hazai összetartó off-road és terepjárós közösség bemutatása és táborának minél szélesebb körű gyarapítása, valamint jó hírének öregbítése. Szívesen látunk Téged is, gyere el hozzánk, mutasd meg magad. Ahogy mondani szoktuk, “Itt a helyed, ebből nem maradhatsz ki.” Várunk és szívesen látunk akkor, ha még nincs terepjáród, de érdeklődsz az off-road iránt, keresed a nem hagyományos autós kalandokat, többre vágysz mint egy sima SUV élmény, akkor is gyere, ha már van terepjáród, de bátorságod még nem volt kimerészkedni a nagy vasak közé, vagy ha eddig csak a betondzsungel királyának érezted magad és megvillantanád mit tudsz a kerekek alatti aszfalt burkolat nélkül az autóddal és mindenképpen számítunk rád, ha profi vagy és egyedi, vagy mesterien átépített autód széles körben is büszkén bemutatnád! Üdvözlettel, Haraszti Andor Hungary Off-Road Show társalapító AMTS Off-Road tematika program igazgató Tel.: +36 70 630 6304 Mail: [email protected] Facebook: https://www.facebook.com/hungary.offroad Instagram: https://www.instagram.com/hungary.offroad/ Web: https://www.hungaryoffroad.hu

Exhibitor's brandsAz autók egy rajtról indulva és az időt mérve, 3×2 kört tesznek meg egy épített pályán és a távot megtéve egy célba futnak be. A futamot legjobban teljesítő egy garnitúra M/T terep gumiabronccal lesz gazdagabb.

Egyedülálló 4x4-es terepélménnyel jelentkezik ismét taxi szolgáltatásunk, ami az AMTS minden látogatója által igénybevehető. 2db extrém és 2 db épített terepjáróval várnak mindenkit. TAXI jegyek az off-road pálya melleti a helyszinen válthatóak.
 
 

Time left till the AMTS:


AMTS partners


AMTS mobile app


Cashless payment at Hungexpo

Important information about Hungexpo's HelloPay system. Please read it carefully!Subscribe on our newsletter