METEORCEE KFT.

Exhibitor's datas


METEORCEE KFT.
Autóalkatrész | A pavilon / 43

Exhibitor's brands


Armor All

Az Armor All termékek közel 50 éve segítik az autótulajdonosokat az autóápolásban. Széles és innovatív termék palettájában helyet kapnak a belső és a külső ápolási, karbantartási termékek egyaránt.

Az SBS termékeire jellemző az olasz dizájn és a high-tech találkozása. Autós telefonkiegészítői folyamatosan követik legfrisseb telefonos trendeket, melyek a piacon megjelennek.
Turtle Wax

A több, mint 70 éves tapasztalattal rendelkező Turtle Wax gépkocsik tisztításában, polírozásában és külső és belső védelmében élen jár innovatív termékeivel.
WD-40
www.wd40.hu

WD-40: Egy flakon - ezernyi felhasználás! A WD-40 univerzális termékei megvédik a fémet a rozsdától,, behatolnak a beragadt részek belsejébe, kiszorítják a nedvességet és kitűnő kenést biztosítanak. Úgy is emlegetik, hogy a "folyékony szerszám".
WD-40 BIKE
www.wd40.hu

WD-40 BIKE egy új termékcsalád, melyet kimondottan arra fejlesztett ki a WD-40 csapata, hogy védelmet nyújtson kerékpárjának az év minden napján.
WD-40 Specialista
www.wd40.hu

A WD-40 kifejlesztette a Specialista termékcsaládot, hogy a profi felhasználók is megkapják a speciális munkához szükséges eszközöket.
WD-40 Specialista Motorbike
www.wd40.hu

Ezt az új termékcsaládot arra tervezte e WD-40 csapata, hogy a lehető legjobb és legmagasabb minőséget biztosítsák motorosoknak, szerelőknek és a motorozás szerelmeseinek a motorok egész éves karbantartásához, és még a teljesítményt is növeljék.
Wunderbaum

Az ikonikus kis fenyőfa alakú illatosítók sok féle illatban, folyamatosan megújuló választékban elérhetők.
 
 

Time left till the AMTS:


AMTS partners


AMTS mobile app


Cashless payment at Hungexpo

Important information about Hungexpo's HelloPay system. Please read it carefully!Subscribe on our newsletter