Kedves Látogatónk!

 

Az elmúlt hónapokban minden erőnkkel azon dolgoztunk, hogy mindenki számára biztonságosan, minden előírást betartva újraszervezzük és újra felépítsük az idei rendezvényt, de rajtunk kívülálló körülmények miatt jövőre kellett halasztanunk a 15. AMTS-t.
 

ÚJ IDŐPONTUNK: 2021. MÁRCIUS 26-28., HUNGEXPO

 

Az általad korábban, bármely időszakban megvásárolt belépőjegyek automatikusan érvényesek a 2021-es AMTS-re. Jegyeid a rendezvény bármely általad választott napján felhasználhatók, akkor is, ha napra szólóan vásároltad meg őket.
 

A jegyekkel megnyerhető idei nyereményautónk, az egyedi Porsche Boxster S, melyet még idén decemberben kisorsolunk, kizárólag azok között, akik megtartják 2020-as belépőjüket, vagy még idén vásárolnak jegyet a jövő évi AMTS-re.

Továbbá, minden látogatónknak, aki a 2020. szeptember 17. előtt vásárolt jegyével vesz részt a tavaszi AMTS-en, a jegy mellé egy további, limitált kiadású 15. éves jubileumi AMTS kulcstartót adunk ajándékba a rendezvényen.  

Az AMTS 2020 nyereményautója

 

Amennyiben úgy tervezed, hogy 2021-ben kilátogatsz a rendezvényünkre, érdemes a meglévő jegyeid megtartani, hiszen

 

Amennyiben a tavaszi időpont mégsem lenne megfelelő a számodra, vagy nem élnél a megadott kedvezményekkel és ajándékokkal, az alábbi űrlap kitöltésével egészen 2020. október 30-ig bármikor nyugodtan vissza tudod igényelni a már megvásárolt belépőjegyeid árát,

Figyelem! Csak az idei dátumra váltott belépők (2020. szeptember 17. 0:00 előtti vásárlás) ára igényelhető vissza.

A jegyárak visszautalását a Hungexpo végzi, az átfutási idő az igényléstől számított kb. 2 hét. Köszönjük türelmed!

 

Bármilyen további kérdésben a belépőjegyekkel kapcsolatban az [email protected] e-mailcímen tudod felvenni velünk a kapcsolatot.