Kedves Látogatónk!

 

Az AMTS mindenkié - és ha egy mód van rá, senkit nem szeretnénk ebből az élményből kizárni, sem az aktuális járványhelyzet, sem a védettségi kártya miatt. Hosszas mérlegelés után úgy döntöttünk, hogy - amellett, hogy az AMTS-t idén mindenképpen megtartjuk - ha csak egy kicsi esély is van rá, hogy minden kiállítónk és látogatónk részese tudjon lenni a jubileumi rendezvénynek, akkor ezt a lehetőséget megragadjuk és a show időpontját a legtöbb látogatónk és kiállítónk által javasolt, nyár végi dátumra tesszük.

 

A 15. JUBILEUMI AMTS IDŐPONTJA: 2021. AUGUSZTUS 27-29., HUNGEXPO

 

Az általad korábban, bármely időszakban megvásárolt belépőjegyek automatikusan érvényesek az augusztusi AMTS-re. Jegyeid a rendezvény bármely általad választott napján felhasználhatók, akkor is, ha napra szólóan vásároltad meg őket.
 

A jegyekkel megnyerhető idei nyereményautónk, az egyedi Mini Cooper Coupe, melyet azok között sorsolunk ki, akik megtartják korábbi belépőjüket, vagy még idén vásárolnak jegyet a 2021-es AMTS-re.

Továbbá, minden látogatónknak, aki a 2021. május 14. előtt vásárolt jegyével vesz részt a tavaszi AMTS-en, a jegy mellé egy további, limitált kiadású 15. éves jubileumi AMTS kulcstartót adunk ajándékba a rendezvényen.  

Az AMTS 2020 nyereményautója

 

Amennyiben úgy tervezed, hogy kilátogatsz - akár idén, akár jövőre - a rendezvényünkre, érdemes a meglévő jegyeid megtartani, hiszen

 


Amennyiben az augusztusi időpont mégsem lenne megfelelő a számodra, vagy nem élnél a megadott kedvezményekkel és ajándékokkal, az alábbi űrlap kitöltésével egészen 2021. június 25- ig bármikor nyugodtan vissza tudod igényelni a már megvásárolt belépőjegyeid árát.

Figyelem! Csak a korábbi dátumokra váltott belépők (2021. május 14. 0:00 előtti vásárlás) ára igényelhető vissza.

A jegyárak visszautalását a Hungexpo végzi, az átfutási idő az igényléstől számított kb. 3 hét. Köszönjük türelmed!

 

 

Bármilyen további kérdésben a belépőjegyekkel kapcsolatban az [email protected] e-mailcímen tudod felvenni velünk a kapcsolatot.