Kedves Látogatónk!

 

Ahogyan már a rendezvény kiírásakor jeleztük felétek, az elmúlt évek tapasztalatiara alapozva már eleve két lehetséges időponttal indultunk neki az idei AMTS-nek. Ez nem véletlen: szervezőként számtalan körülményt, valamint természetesen a rendezvény idejére várható járványügyi helyzetet is figyelembe kell vegyük, hogy a legjobb show-t tudjuk biztosítani minden résztvevőnk számára.

Az elmúlt napok-hetek az ezzel kapcsolatos esélylatolgatással teltek, végül kiállítóinkkal, hazai és külföldi partnereinkkel egyeztetve és természetesen a hivatalos szervek iránymutatását is figyelembe véve úgy döntöttünk, hogy az AMTS-t a későbbi időpontunkban tartjuk meg.

 

A 16. AMTS IDŐPONTJA: 2022. MÁJUS 27-29., HUNGEXPO

 

Az általad korábban, bármely időszakban megvásárolt belépőjegyek automatikusan érvényesek a májusi AMTS-re. Jegyeid a rendezvény bármely általad választott napján felhasználhatók, akkor is, ha napra szólóan vásároltad meg őket.
 

A jegyekkel megnyerhető idei nyereményautónk, az egyedi Mazda MX-5 Roadster, melyet azok között sorsolunk ki, akik megtartják korábbi belépőjüket, vagy még idén vásárolnak jegyet a 2022-es AMTS-re.

Továbbá, minden látogatónknak, aki a 2022. január 15. előtt vásárolt jegyével vesz részt a tavaszi AMTS-en, a jegy mellé egy további, limitált kiadású AMTS kulcstartót adunk ajándékba a rendezvényen.  

Az AMTS 2022 nyereményautója

 

Amennyiben úgy tervezed, hogy kilátogatsz a rendezvényünkre, érdemes a meglévő jegyeid megtartani, hiszen

 


Amennyiben a májusi időpont mégsem lenne megfelelő a számodra, vagy nem élnél a megadott kedvezményekkel és ajándékokkal, az alábbi űrlap kitöltésével egészen 2022. február 15- ig bármikor nyugodtan vissza tudod igényelni a már megvásárolt belépőjegyeid árát.

Figyelem! Csak a 2022-es dátumokra váltott belépők (2021. október 1. 0:00 utáni vásárlás) ára igényelhető vissza.

A jegyárak visszautalását a Hungexpo végzi, az átfutási idő az igényléstől számított kb. 3 hét. Köszönjük türelmed!

 

Bármilyen további kérdésben a belépőjegyekkel kapcsolatban az [email protected] e-mailcímen tudod felvenni velünk a kapcsolatot.