Ken Block rendszámot dedikált nekünk a SEMA Show-n - ezt pedig most jól kisorsoljuk!

2017. november 01.

Ken Block Miss Carwash és Miss Rockford Fosgate társaságában a SONAX standján

A SEMA Show idén sem szűkülködik az autós világ celebritásaiban. Ken Block-ot már tegnap is láthattuk, amint a Gymkhana 10 egyik járművét leplezi le, ma pedig SONAX standján futottunk össze vele. A prémium námet autóápolási márka régi partnere már az AMTS-nek, a vezetőséggel pedig már szinte baráti kapcsolatot ápolunk, így nem volt kérdés, hogy a még a délre hozzájuk időzített dedikálás előtt mi is találkozhattunk a neves pilótával. 

Rengetegen álltak sorban a dedikálásra

Ha pedig már adta magát az alkalom, dedikáltattunk is vele egy eredeti SEMA Show-s rendszámot, melyet a tavalyi ereklyéhez hasonlóan, idén is a Carstyling.hu olvasóinak szánunk. Mindenkinek persze nem adhatjuk oda egyszerre, így egy kis játékkal sorsoljuk ki, kié is legyen ez a nem mindennapi ajándék. A feladat nagyon egyszerű:

Ossz meg saját facebook oldaladon legalább egy, az idei SEMA Show-val kapcsolatos cikkünket - akár ezt, amit jelenleg is olvasol. Hogy milyen bejegyzést írsz hozzá, teljesen Rád van bízva, mindössze annyit kérünk, hogy a végén szerepeljen a #sema2017 és az #amtsvegas hashtag (ez kiemelten fontos, csak így fogjuk megtalálni a bejegyzéseiteket).

Szintén nagyon fontos, hogy a bejegyzésed állítsd nyilvánosra"bárki a facebookon, vagy azon kívül" - hiszen csak így látjuk majd mi is, hogy megosztottad a bejegyzést.

A nyeremény!

A játék (magyar idő szerint) 2017. november 8-án 23:59-ig tart, a nyertes nevét pedig itt az oldalon tesszük közzé és üzenetben értesítjük a november 9-i nap folyamán. Egy kis segítség: aktuális SEMA Show-s cikkeink itt gyűlnek, az elkövetkező egy hétben még jó pár darab lesz.

 

AMTS 2019 - Csapj le a jegyedre időben, és használd ki kedvezményes időszakunkat!

Hátralévő idő az AMTS-ig:Nyerj egy autót a belépőddel!

Az AMTS idei fődíja egy egyedi Ford Mustang Coupé, melyet akár Te is megnyerhetsz! Részletek itt!


Telefonos alkalmazás


Készpénzmentes fizetés a Hungexpón

Fontos információk a Hungexpón működő HelloPay rendszerről. Olvasd el figyelmesen!Ne maradj le semmiről