Ismét egy hölgy vitte el az AMTS nyereményautóját!

2017. március 28.

A sorsolás pillanata

Az Automobil és Tuning Show harmadik napján, pontban 16:00-kor kezdődött a rendezvényhez immáron hagyományosan hozzátartozó nyereményautó sorsolási ceremónia a Hungexpón. Az Audi TT Roadster - melyet még január végén, teljes nyilvánosság előtt a Westend City Centerben építettünk át - az AMTS Nagyszínpadján mutatkozott be teljes pompájában a nagyérdeműnek, a megszületését támogató partnereink társaságában.

A sorsolást rengetegen kísérték figyelemmel a helyszínen. A nyertes szelvényt közjegyző jelenlétében, az idei Miss AMTS friss nyertese, Horváth Patrícia húzta ki a dobozból, a szerencse pedig ez alkalommal is egy hölgynek kedvezett!

Az AMTS 2017 nyereményautójának új tulajdonosa egy fiatal őrhalmi hölgy, Bene Melinda!

Melinda először ül be a nyereményautóba

Melinda a sorsolás idején a helyszínen tartózkodott, így rögtön ki is próbálhatta, milyen érzés lesz az Audi volánjánál ülni. Arra, hogy vezethesse is az autót, egy kicsit viszont még várnia kell: a TT hivatalos díjátadójára az adminisztratív teendők lezajlását követően, körülbelül két hét múlva, ünnepélyes keretek között kerül sor, melyről természetesen szintén beszámolunk majd.


 

AMTS 2019 - Csapj le a jegyedre időben, és használd ki kedvezményes időszakunkat!

Hátralévő idő az AMTS-ig:Nyerj egy autót a belépőddel!

Az AMTS idei fődíja egy egyedi Ford Mustang Coupé, melyet akár Te is megnyerhetsz! Részletek itt!


Telefonos alkalmazás


Készpénzmentes fizetés a Hungexpón

Fontos információk a Hungexpón működő HelloPay rendszerről. Olvasd el figyelmesen!Ne maradj le semmiről