4. nap: már szinte elkészült az AMTS nyereményautója a WestEndben!

2017. január 29.

A negyedik nap sem telt eseménytelenül a WestEnd-ben: a március 24-26. között tartandó szezonnyitó rendezvény nyereményautója már szinte készen van! Friss képek a galériában.

Az egyetlen belépőjeggyel bármely AMTS látogató által megnyerhető Audi TT Roadster, a hátsó lökhárítótól eltekintve teljesen lefóliázásra került a Vill-Fény csapatának köszönhetően. A gyönyörű metálzöld árnyalat harmonikusan passzol az AMTS idei reklámkampányának színeihez, minderre pedig szépen válaszolnak a beltér bőrözésének szintén zöld varrásai, melyek Kiácz Balázs készített el az elmúlt néhány nap alatt.

Az utolsó napra gyakorlatilag már csak kisebb munkálatok maradtak: felkerülnek a DOTZ Revvo bronzküllős felnijei a Yokohama abroncsokkal, összerakják a belteret, beüzemelik és beállítják a HIFI-installációt, felkerül a REMUS kipufogó, valamint visszakerülnek az újrabőrözött ülések és a gyári minőségű kormány is.

A Caractere lökhárítója kicsit az R8-as designját idézi

A kormány bőrözése nem hagy kívánnivalót maga után

A hátsó szárny, tökéletesen "becsomagolva"

A lökhárító alsó betétei elöl és hátul is karbonmintát kapnak

A hátteret már tudjuk, de még mindig meglepetés, hogy fog kinézni maga a hifi-installáció

Ne feledd:WestEnd City Center szívében zajlik az AMTS nyereményautójának átépítése, melyet akár Te is megnyerhetsz! Egészen január 29-ig követheted élőben az Audi TT Roadster átalakulását, melyet március 26-án, az Automobil és Tuning Show keretei között sorsolunk ki a Hungexpón. Ha kíváncsi vagy rá, mit is nyerhetsz, nincs más dolgod, mint kijönni a Westendbe és meglátogatni standunkat a Millenium udvarban (alsó szint közepén, a szökőkútnál).

Az elkészült autót bárki megnyerheti, aki teljes árú felnőtt, vagy családi belépőjegyet vásárol a rendezvényre, akár elővételben, akár a rendezvény helyszínén márciusban. Sőt, belépőidet most akár a WestEndben is megvásárolhatod az építés ideje alatt az AMTS standon, ha éppen arra jársz.

AMTS 2019 - Csapj le a jegyedre időben, és használd ki kedvezményes időszakunkat!

Hátralévő idő az AMTS-ig:Nyerj egy autót a belépőddel!

Az AMTS idei fődíja egy egyedi Ford Mustang Coupé, melyet akár Te is megnyerhetsz! Részletek itt!


Telefonos alkalmazás


Készpénzmentes fizetés a Hungexpón

Fontos információk a Hungexpón működő HelloPay rendszerről. Olvasd el figyelmesen!Ne maradj le semmiről