Szavazz Te is, kik jöjjenek Bodensee-ről az AMTS-re!

2018. február 03.

Nincs hiány idén sem a makulátlan építésekből a jelentkezők között

Hasonlóan a korábbi évekhez, az idei Automobil és Tuning Show nemzetközi élményanyagának több fénypontja ismét Európa legnagyobb tuning kiállítása, a Tuning World Bodensee szervezőinek köszönhetően érkezik hazánkba!

A német csapat a tavalyi évhez hasonlatosan az aktuális Miss Tuning - ezúttal Victoria Schmitt - díszkísérete lesz a rendezvényünkön, aki a Miss AMTS szépségverseny zsűrijének főbírája lesz.

A tavalyi ETS TOP 50-ben találkozhattunk ezzel a gyönyörű A Corsával is

A győztes lány jutalma többek között nem kisebb, mint bejutás a neves nemzetközi versenyre, melynek fődíja egész éves szerződés, autó, valamint a Miss Tuning naptárfotózásával egybekötött egzotikus utazás, na és persze a mindezzel járó hírnév!

A királynő természetesen nem érkezik egyedül: ezúttal is 10 gyönyörű német autó teszi tiszteletét hazánkban, akik méltó körítést adnak majd a Tuning World Bodensee standjához. Itt pedig megvásárolhatod és akár rögtön dedikáltathatod is Vanessával a Olaszországban fotózott MISS Tuning naptárt.

Szintén egy ETS-es gép: Martin Möbius Audi-ihlette C Corsája Európa TOP 10-esében volt tavaly!

Hogy a németek standján milyen autók állnak majd, részben meglepetés, részben azonban a Ti döntésetek függvénye is. Az öt legszebb autót már kiválasztották az útra, a fennmaradó jelentkezésekből pedig a 16 legígéretesebbet szavazásra bocsátották: amelyik 5 autó a legtöbb like-kal rendelkezik február 22-én 9:00-kor, azok érkeznek hazánkba március 23-25 között Budapestre, a Hungexpo-ra.

Szavazz Te is!

AZ AUTÓK LISTÁJÁT ITT TALÁLOD!

Nem kell külön semmilyen alkalmazást engedélyezned, bármit pluszban like-olnod, csak nyomj rá az általad választott gépre / gépekre, majd alul a szavazás gombra!.

A nevezettek között igen impozáns gépek szerepelnek, többet láthattuk már az European Tuning Showdown indulói között is. Ez pedig még nem minden: idén a Sourkrauts is a Bodensee-s csapatával érkezik, két pazar építéssel, továbbá a dubaji Simon Motorsports szétszélesített Mustangja is tiszteletetét teszi nálunk, melyet a tavalyi Miss Tuning naptárban láthattatok!

A Simon Motorsports Mustangja (forrás: carculture.ae)

Nem kis nemzetközi felhajtás várható a németek részéről a jubileumon, melynek ez a 10 autó csak egy kis részét alkotja. Idén több, mint 15 oszágból érkeznek nagyon komoly gépek az AMTS-re, fogadjuk méltón őket március 23-25 között a Hungexpón!

Kedvezményes jegyvásárlás:


LÉGY A PARTNERÜNK!


Támogatók


Telefonos alkalmazás


Készpénzmentes fizetés a Hungexpón

Fontos információk a Hungexpón működő HelloPay rendszerről. Olvasd el figyelmesen!Ne maradj le semmiről