Audi TT sportautót nyerhetsz a 2018-as AMTS-en!

2018. január 20.

Egy belépőjegyért akár a Tiéd is lehet egy Audi TT (képünk illusztráció)

Az elmúlt évekhez hasonlóan, ismét egy autó a fődíj az Automobil és Tuning Show-n! 2014-ben kabriót, 2015-ben sportautót, 2016-ban és 2017-ben roadstert sorsoltunk ki, ezúttal pedig egy Audi TT Coupé boldog tulajdonosa lesz a show idei legszerencsésebb látogatója!

Idén 20 éves az Audi TT. Kötődése a hazai autóiparhoz vitathatatlan, hiszen az első példány 1998-ban gördült le az Audi Hungária győri gyártósoráról, az impozáns sportgépek összeszerelése pedig mind a mai napig ugyanitt történik. A kerek, magyar vonatkozású évforduló előtt tisztelegve, hazánk legnagyobb autóshowja idén duplán is ünnepel, első körben az autó egy példányának feltuningolásával, mindenki szeme láttára, egy pláza közepén!

Tavalyhoz hasonlóan, az AMTS hagyományos élő autóépítés programja ezúttal még jóval a rendezvény előtt lezajlik, méghozzá nem is akárhol: január 25-28 között, a Westend City Center szívében (az alsó szinten a szőkőkútnál, a Millennium udvarban) felállított AMTS AutoShow standon alakítjuk át az autót, mindenki szeme láttára élőben, mindössze négy nap leforgása alatt! 

Az elkészült autót bárki megnyerheti, aki teljes árú felnőtt, vagy családi belépőjegyet vásárol a rendezvényre, akár elővételben, akár a rendezvény helyszínén. Sőt, belépőidet akár a Westendben is megvásárolhatod hoszteszeinktől az építés ideje alatt az AMTS AutoShow standon, ha éppen arra jársz. Az átépített Audi TT pedig márciusban, az AMTS harmadik napján kerül kisorsolásra - addig pedig még sok helyen találkozhatsz majd vele!

   

Az AMTS 2018 élő autóépítés támogatói

Mit kell tenned, ha meg akarod nyerni az Audi TT-t?

Elsősorban csak jól kell érezned magad a Show-n! Elég jól hangzik? Na jó, azért néhány dologra még oda kell figyelned:

 1. Vegyél teljes árú, vagy családi jegyet az AMTS AutoShow-ra (1)), akár online elővételben, akár a Westendben felállított standunkon, akár a rendezvény nyitvatartása alatt a helyszíni pénztárakban.
 2. Látogass ki az AMTS AutoShow-ra március 23-25. között bármikor
 3. Véletlenül se dobd el a belépőjegyedet!
 4. Gyere az AMTS AutoShow központi standjára az "A" pavilonban és vegyél részt a játékban. (2)
  a. Töltsd ki a nyereményszelvényt, melyen
   - Legyenek pontosan kitöltve a személyes adataid
   - Válaszold meg helyesen a három kvíz kérdést
   - Írd be a jegyen található vonalkód alatt lévő számsort a nyereményszelvény megfelelő rubrikájába.
  b. Érvényesíttesd le a jegyedet a hosteszekkel
  c. Dobd be a kitöltött nyereményszelvényt a gyűjtőládába (3)
 5. Ne dobd el a leérvényesített belépőjegyedet!

(1) A játékban minden online vagy a pénztárakban megvásárolt teljes árú felnőtt napijegy, vagy családi jegy vehet részt.A további kedvezményes belépőkkel (gyermekjegy, Carstyling.hu klubkártyás jegy, csoportos jegy) nem vehetsz részt a játékban. Amennyiben online vásároltad a belépőjegyed, mindenképpen nyomtasd ki és úgy hozd a show-ra, mert a hoszteszek csak ebben a formában tudják majd érvényesíteni! A családi és a felnőtt belépő jegyenként egy darab nyereményszelvény kitöltésére jogosít fel.
(2) A Játékban kizárólag devizabelföldi, magyar állampolgárok vehetnek részt
(3) Amennyiben nincs leérvényesítve a jegyed a nyereményszelvényt nem lehet bedobni a gyűjtőládába

Ugye nem bonyolult? Ha mégis, akkor sincs baj, hoszteszeink a helyszínen mindenben segítenek. A sorsolás 2017. március 26-án 16 órai kezdettel a rendezvény nagyszínpadán kerül lebonyolításra, közjegyző jelenlétében. 

Ne késlekedj, vedd meg AMTS belépőidet most, olcsóbban!

AMTS jegyeket vásárolni idén különösen érdemes időben: az elővételes belépővel nem csak a sorban állást kerülheted el, de egyúttal a belépő árából is jelentős mértékben spórolhatsz, egészen 2018. február 28-ig. Vedd meg belépőd online felületünkön egyszerűen és gyorsan, vagy gyere el a Westendbe január 25-28. között és vásárold meg hoszteszeinktől!

No és ki tudja... szerencsés esetben lehet, hogy magadat, vagy valamelyik családtagodat pont egy Audival is megleped! kacsint

Így épült át élőben 2017-es nyereményautónk, az Audi TT Roadster! Idén ugyanitt, a Westendben találkozunk!

További információk itt!

 

Kedvezményes jegyvásárlás:


LÉGY A PARTNERÜNK!


Támogatók


Telefonos alkalmazás


Készpénzmentes fizetés a Hungexpón

Fontos információk a Hungexpón működő HelloPay rendszerről. Olvasd el figyelmesen!Ne maradj le semmiről