Gyors, hatékony tűzoltórendszer a Te autódba is!

2017. március 22.

Túlmelegedés? Szivárgó olaj, vagy üzemanyag? Elektronikus hiba? Bármelyik elegendő okot biztosíthat egy autó kigyulladásához, melyre senki nincs igazán felkészülve. Megoldás pedig van, ráadásul nem csak hatékony, de rendkívül praktikus is!

A Proteng FM- 200 oltórendszer a gázzal működő tűzvédelmi rendszerek közzé tartozik, amely késleltetési idő nélkül egészségre ártalmatlan FM-200 oltógázzal árasztja el a tűzveszélybe került területet.

Az Proteng FM-200 oltórendszer minden olyan területen megoldást jelent, ahol nyílt láng keletkezhetteherautók, személygépkocsik nélkülözhetetlen tartozéka, hiszen az FM 200 oltógáz használata során semmilyen károsodást nem szenvednek.

A Proteng FM-200 előnyei közzé tartozik a kis helyigény, amely az egyéb alkalmazásban lévő rendszerekhez képest csak heted akkora.

A Proteng egyik legfontosabb tulajdonsága más, oltáshoz használatos gázokhoz szemben, hogy nemcsak a berendezésekben nem okoz kárt, de az oltáshoz használat koncentrációban az egészségre is ártalmatlan.
A Proteng rendszerrel az A, B, C  osztályú tüzek megfékezésére is alkalmas, de a telepítésnél pontosan meg kell határozni az optimális méretet.

  • Az oltás során nem lesznek koszosak vizesek a berendezések.
  • 1 másodperc alatt teljes gázkiáramlás, gyors megoldás.
  • Nem növeli az üvegházhatást.
  • Telepítése rendkívül egyszerűen elvégezhető.


Ugye, mennyire egyszerű? Ha érdekel ez a rendkívül hatékony megoldás, nincs más dolgod, mint felkeresni az AMTS-en a Proteng standját ahol hazánkban először tekintheted meg ezt a most debütáló, új terméket.

Sőt, még nyerhetsz is!

A Hungexpo "A" pavilonjának 94-es standjàn mutatkozik be a proteng önműködő tűzoltórendszer, mely megvédi a járművet a tűzkártól. Aki szeretne ilyen terméket és kitölti a a standon a Proteng adatlapját, sorsoláson vesz részt! A rendezvény mindhárom napján, délután 16 órakor kisorsolnak egy gépkocsiban használható készüléket, közel 100.000 Ft értékben!

AMTS 2019 - Csapj le a jegyedre időben, és használd ki kedvezményes időszakunkat!

Hátralévő idő az AMTS-ig:Nyerj egy autót a belépőddel!

Az AMTS idei fődíja egy egyedi Ford Mustang Coupé, melyet akár Te is megnyerhetsz! Részletek itt!


Telefonos alkalmazás


Készpénzmentes fizetés a Hungexpón

Fontos információk a Hungexpón működő HelloPay rendszerről. Olvasd el figyelmesen!Ne maradj le semmiről