Északi szomszédaink is hihetetlen felhozatallal készülnek!

2017. március 23.

Tavaly szeptember vége felé a szlovák stand szervezői tizedszer ültek össze, hogy kitalálják, mivel lepjék meg az AMTS látogatóit 2017-ben. 10. fellépés, jubileumi buli. Ennek nagyot kell szólni! Nagy terveket szőve az út elején még minden lehetségesnek tűnt...

Így lett tervbe véve, hogy idén tízedszer szerepelve az AMTS keretein belül újdonságként megpróbálnak elindítani egy driftert, vagy hogy főattrakcióként egy nagyon különleges autót kell találniuk. A szlovák pilóta szereplése Gymkhanautaként szervezés alatt áll és ha minden terv szerint alakul egy ügyes driftert ismerhet majd meg a nagyközönség, ahogy a 2017 szezonra épített E30 V8-asával hasít premierben az AMTS Gymkhana pályáján.

Az AMTS Slovakia összefoglalója 2016-ból

A központi érdekességként kitűzött cél háromszorosan is sikerülhet, mert északi szomszédaink három teljesen eltérő, de minden szempontból csúcskategóriás verdával készülnek.

Motorsport és különlegesen ritka autóként egy szupersportot ajánlottak fel, amelynek az AutoMobil és Tuning Show-n lesz az első magyarországi bemutatója. A jármű neve Brutal és nem lehet máshogy leírni, mint egy kőkemény utcai versenyautót. Semmilyen biztonsági eszközök nem segítik a sofőrt és rásegítés sincs, kimaradt a kormányszervo vagy a fékrásegítő elektronika. Alapjaitól a menetteljesítményre koncentráltak a tervezők és nem adtak teret kompromisszumoknak. Sőt, az AMTS látogatói közt kisorsolásra kerül néhány élményautózásra jogosító kupon is, ezzel a Brutális kocsival!

A mai tuning trendeket követi a második érdekessség, melyet viszont mai autónak semmiképen nem nevezhetünk. A több, mint 40 éves Mercedes Benz W111 egy koppra felújított, eszméletlen formájú kupé. Levegős futóművel, hatalmas kereken, meseszép bézs bőrbelsőjével és annyi fényesre csiszolt krómmal, hogy füstös üvegeket osztanak majd a szlovák hosztesz csajok a stand szélén, a látogatók látásának védelmére.

Apropó, szlovák hosztesz csajokból sem lesz hiány idén! Kövessétek figyelemmel az eseményeket az AMTS Slovakia standján, mert a három nap folyamán bármikor csoportos pózolásba kezdhetnek a hölgyek és azt garantáltan kár lenne kihagyni! A jókora stand egyéként a méreteire való tekintettel újra átjárhatóra lesz kialakítva, hogy a válogatott járműveket több oldalról is csodálhassák a látogatók.

Járművek terén pedig tartozunk a harmadik cseresznyével a torta habján: egy piros-fehér 727 lóerős Roush Mustang zárja a sort, melyet garantáltan,  lehetetlen figyelmen kívül hagyni! Stílusában a sportosabbik kategóriát képviseli, a kivül-belül átépített autó szintén az AMTS-en mutatkozik majd be először ebben formában a nagyközönség előtt!

A fentieken kívül is lesz bőségesen csemege az AMTS Slovakia standon, olyan finomságok kíséretében, mint egy VW Golf MK2 pályautó, 1000 lóerős Nissan GTR, egy legendás Renault T5 Turbo rally-autó vagy egy hatalmas Jeep Wrangler. 

Keresd a csapatot március 24-26. között az Hungexpo "A" pavilonjában, a 15-ös standon - nehéz lesz őket nem észrevenni! ;)

AMTS 2019 - Csapj le a jegyedre időben, és használd ki kedvezményes időszakunkat!

Hátralévő idő az AMTS-ig:Nyerj egy autót a belépőddel!

Az AMTS idei fődíja egy egyedi Ford Mustang Coupé, melyet akár Te is megnyerhetsz! Részletek itt!


Telefonos alkalmazás


Készpénzmentes fizetés a Hungexpón

Fontos információk a Hungexpón működő HelloPay rendszerről. Olvasd el figyelmesen!Ne maradj le semmiről