Padlógázzal az „A” pavilonban, az A-Zperformance idén is nagyot gurít!

2017. március 17.

Az A-Zperformance márkanév jelenleg a SAAB tunerek körében ismert leginkább, tavaly tették le a névjegyüket az AMTS-en egy igényesen átépített, saját építésű, 320 lóerős SAAB 9-3 SportSedannal. A márka külföldi és magyar rajongóit azóta is kényeztetik a saját tervezésű és gyártású tuning alkatrészekkel, az elmúlt években gyorsan és sikeresen gyökeret eresztettek az egyre népesebb SAAB fanatikusok táborában.

Az élet azonban megy tovább, 2017-től az A-Zperformance reflektorai már nem csak a SAAB-ra irányulnak, hanem azokra a prémium kategóriás optikai és műszaki tuning gyártókra is, akik egyrészt a magyar piacra még nem léptek be, másrészt lendületes termék offenzívában vannak a nemzetközi piacokon. Az A-Zperformance honlapja, kommunikációja, és természetesen az idei AMTS standja is ezt az irányt erősíti és jeleníti majd meg.

Idén ezek gyártók jelennek meg náluk, zászlóshajónak pedig a Z-Performance (a névhasonlóság véletlen!) szuper sportautóját mutatják be, amely kétségtelenül a kiállítás egyik sztárja lesz. Az autóról egyelőre ennyit, hiszen a meglepetést a kiállításra tartogatják.

Az A-Zperformance fókuszában továbbra is azok a termékek maradnak, amelyek az autók teljesítményét növelik, így nem csak azokat várják örömmel, akik az optikai fejlesztésekben gondolkodnak, hanem azokat is, akik műszaki elképzeléseikre keresnek megoldásokat.

A teljesség igénye nélkül, az A-Zperformance az alábbi márkákat és termékeket mutatja be a kiállításon:

Z-Performance

Csúcskategóriás kétrészes kovácsolt és monoblock felni gyártó, termékeik többsége TÜV minősítéssel rendelkezik, így legálisan felszerelhető. A kovácsolt felnik rendelésre készülnek, így minden paraméterük egyedi kívánságra szabható. A Z-Performance a csúcskategóriás szupersportautók mellett BMW, AUDI, Mercedes, Volkswagen, SEAT és Opel modellekhez ajánlj lélegzetelállító választékot.

Magyarországi kínálat

TEC Speedwheels

Felsőkategóriás német felni gyártó, aki a BBS-szel együttműködve fejleszti termékeit. Csúcsterméke, a GT3 és a GT6 modell, amelyek Forma1-ben alkalmazott technológiával készülnek. A GT3-mat a BBS gyártja, a GT6 pedig a szuper könnyű kategória csúcsa, 8,5x19 méretben mindössze 10 kg.

Magyarországi kínálat

do88

A do88 patinás, svéd hűtőrendszer specialista. Intercooler, víz-és olajhűtői, csövei átalakítás nélkül beszerelhetők. Minden egyes terméke számítógépes modellezéssel készül, prémium minőség, a tartósság és kifinomult megjelenés a közös jellemzőjük. Intercoolerei öntött, esztétikus oldalzsákokkal készülnek, szilikon csövei 3-5 rétegűek, amelyek nagy igénybevételre, magas nyomásterhelésre és hőtűrésre lettek tervezve, így mind az utcai, mind a tuning autókhoz kiváló választás. A svéd és a német márkák mellett, a japán modellekhez ajánlják termékeiket.

Magyarországi kínálat

Wössner

A Wössner a nagy teljesítményű dugattyúk és hajtórudak specialistája és gyártója. Termékeik a motorsportok legmagasabb szintjén versenyző motorokban éppúgy megtalálhatóak, mint a mindennapi használatra gyártott járművekben - egyszóval mindenütt, ahol az élettartam és az alacsony zajkibocsátás szempont lehet. Termékeik a siker kulcsát jelenthetik a nagy nemzetközi csapatoknak. A nagy járműipari beszállítóknak és a motorsportban aktív magán vásárlóknak egyaránt gyárt a Wössner. A legújabb CNC technológiák és a mikron méretű pontosság garantálja a minőséget. A Wössner termékpalettája az alap- és túlméretes dugattyúkból rendkívül széles, ezen kívül számos speciális mérethez és régi évjárathoz is gyártanak készleteket.

Magyarországi kínálat

D2

A D2 fék- és futómű készletek minden egyes eleme a csúcstechnikát képviseli a kategóriájában. A féknyergek precíziós CNC gépeken készülnek a repülőgépiparban használatos, legjobb minőségű alumíniumból. A D2 kiváló választás azoknak, akik az utcai használat mellett rendszeresen pályáznak, sokszor kihasználják autójuk maximális teljesítményét.

Magyarországi kínálat

Sport kipufogó alkatrészek

„E” jeles utcai, FIA tanúsítvánnyal rendelkező verseny katalizátorok, 4 rétegű flexi csövek és különböző stílusú kipufogó végek is bemutatásra kerülnek.

Kínálat

Az A-Zperformance nagy szeretettel vár minden érdeklődőt kiállítási standján március 24-26 között Budapesten a Hungexpón, az Automobil és Tuning Show keretei között!
„A” pavilon, 61. számú stand

AMTS 2019 - Csapj le a jegyedre időben, és használd ki kedvezményes időszakunkat!

Hátralévő idő az AMTS-ig:Nyerj egy autót a belépőddel!

Az AMTS idei fődíja egy egyedi Ford Mustang Coupé, melyet akár Te is megnyerhetsz! Részletek itt!


Telefonos alkalmazás


Készpénzmentes fizetés a Hungexpón

Fontos információk a Hungexpón működő HelloPay rendszerről. Olvasd el figyelmesen!Ne maradj le semmiről