Minőségi termékekkel az O.CT Tuning újra az AMTS-en!

2017. március 10.

Az O.CT standját idén többek között egy BMW i8 díszíti majd, nagyon látványos ültetéssel, Vossen VPS felnikkel

Minőségi tuningban egyáltalán nem lesz hiány az idei Automobil és Tuning Show-n. Ezt a frontot erősíti a szakma egyik hazai éllovasa, a témában immáron 24 éve a legmagasabb szinten tevékenykedő O.CT Tuning Hungária Kft is, aki ismét igényes felhozatallal érkezik a rendezvényre.

Vossen felnik

Az idei attrakciók egyik lábát a VOSSEN könnyűfém felnicsalád legfrissebb példányai jelentik majd, melyek hazánkban először lesznek kiállítási keretek között megtekinthetők.  A hatalmas elismertségnek örvendő prémium márka csaknem 30 éves múltra tekint vissza, a legnagyobb sikert pedig a minőségi konkáv felnik gyártásának köszönhetik, melyet az elsők között kezdtek el a keréktárcsák történetében.

Az előzetes infók szerint nagyon szép palettát láthatunk a Miamiban őshonos cég legújabb fejlesztésű keréktárcsáiból, melyeket néhány hónapja a SEMA Show és az Essen Motor Show keretei között is megtekinthettünk. Érdemes lesz rájuk fókuszálni!

KW sportfutóművek

A másik fontos vonalat a világhírű KW termékei viszik majd a cég standján. Ha sportos futóműrendszerekről van szó különböző bevetési területeken, akkor a KW Automotive GmbH az egyik vezető cég a témában, melynek kizárólagos magyarországi importőre szintén az O.CT Tuning Hungária Kft. A KW állítható futóművekkel azokat a technikailag igényes sportos vezetők igényeit szolgálják ki, akik a lehetőleg komoly mértékű ültetés mellett, egyidejűleg a magas komfortról sem mondanak le.

A több, mint 2.500 féle állítható futómű bármelyike előrendelhető a show-n, további részletek a futóművekről itt!

Keresd az O.CT Tuning Hungária Kft. minőségi tuningmárkáit március 24-26 között a Hungexpo "A" pavilonjának 23-as standján, az Automobil és Tuning Show keretei között!

AMTS 2019 - Csapj le a jegyedre időben, és használd ki kedvezményes időszakunkat!

Hátralévő idő az AMTS-ig:Nyerj egy autót a belépőddel!

Az AMTS idei fődíja egy egyedi Ford Mustang Coupé, melyet akár Te is megnyerhetsz! Részletek itt!


Telefonos alkalmazás


Készpénzmentes fizetés a Hungexpón

Fontos információk a Hungexpón működő HelloPay rendszerről. Olvasd el figyelmesen!Ne maradj le semmiről