AMTS 2017: március 24-26. Hungexpo!

2016. november 28.

Örömmel tudatjuk a tisztelt egybegyűltekkel, hogy tavasszal ismét vár mindenkit Magyarország legnagyobb szezonkezdő autós kiállítása és show-ja, az AMTS, azaz AutoMobil és Tuning Show a Hungexpón!

Ahogyan az elmúlt években megszokhattátok, a rendezvény gerincét ezúttal is a színes és színvonalas nemzetközi felhozatal alkotja, a minőségi tuning világától kezdve a ritka koncepciókon és importőri bemutatókon át a legújabb sport-, luxus-, vagy versenymodellekig.

Bizonyára sokaknak feltűnt az aprócska névváltozás is. Immáron 12. éve kerül sor hagyományos évnyitó rendezvényünkre, mely a kezdetektől töretlen növekedést produkál, a tavaly koppig rakott Hungexpóval pedig hazánk legnagyobb kiállítási helyszínét is megtöltötte. A show bővítésére azonban mind autós, mind motoros fronton továbbra is erőteljes a kiállítói igény, így hozzájuk igazodva az AMTS 2017-től 100%-ig autós rendezvényként, a Budapest Motorfesztivál pedig külön februári időpontban, a Boat Show-val együtt kerül megrendezésre.

Mindennek köszönhetően, az AMTS a Hungexpo legmodernebb, "G" pavilonját is birtokba veszi, melyet elsősorban az új autó témakörének szentelünk. A rengeteg kiállított látnivaló mellett pedig számos programmal és eddig nem látott friss tematikával készülünk a 2017-es szezonra, mindezt pedig változatlanul egyetlen belépőjegy áráért tekinthetitek majd meg 2017-ban is!

További jó hír, hogy belépőjegyeinket 2016. december 31-ig soha nem látott kedvezménnyel, öt évvel ezelőtti árakon vásárolhatod meg! Rendeld meg belépőidet most kényelmesen, gyorsan és időben, így amellett, hogy spórolsz, még a sorbanállást is elkerülheted! Január 1-től pedig már a tavalyról megszokott kedvezmények élnek, az árakról itt tájékozódhatsz.

Jegyezd fel már most:

 2017. március 24-26, HUNGEXPO! 

Hivatalos weboldalunkat folyamatosan frissítjük az újdonságokkal és a részletekkel, kísérjétek figyelemmel híreinket és a www.amts.hu-t! Amennyiben kiállítóként vennél részt a rendezvényen, itt találsz részletes útmutatót az ezzel kapcsolatos tudnivalókról.

A visszaszámlálás ezennel megkezdődött, ahogyan pedig minden évben, most is:

Jobb, ha időben felkészülsz! szemcsó

AMTS 2019 - Csapj le a jegyedre időben, és használd ki kedvezményes időszakunkat!

Hátralévő idő az AMTS-ig:Nyerj egy autót a belépőddel!

Az AMTS idei fődíja egy egyedi Ford Mustang Coupé, melyet akár Te is megnyerhetsz! Részletek itt!


Telefonos alkalmazás


Készpénzmentes fizetés a Hungexpón

Fontos információk a Hungexpón működő HelloPay rendszerről. Olvasd el figyelmesen!Ne maradj le semmiről