Tuning World Bodensee 2016 - 1. rész

2016. május 05.

Ahogyan 2007 óta már szinte minden évben, idén is Európa legnagyobb showjával, a Tuning World Bodensee-vel kezdtük a nemzetközi kiállítások meglátogatását. A hivatalos Wörthersee Tour-ral most totálisan egybeeső buli rengeteg komoly látnivalóval kecsegtet, ráadásul az idő is jónak ígérkezik, így várhatóan ismét rekordot dönt az idén 13 éves rendezvény.

Kezdjük is rögtön az elején: már a nulladik napon sztárparádét hozott a helyszínre befutó Gumball 3000 rallye, akinek pedig celebekből nem volt elég, többek között Ken Block-kal, Kato-San-nal, Sydney Hoffmann-nal, John D'Agostino-val, vagy éppen a pornószínészőből luxusautó tunerré avanzsált Lexy Roxx-szal is összefuthat a négy nap alatt.

Az autós felhozatal pedig már a bepakoláson tapasztaltak alapján is odaverősnek ígérkezik. Kontinensünk legrangosabb autós szépségversenye, az European Tuning Showdown ismét irgalmatlan építéseket vonultat fel, továbbá ne feledjük, hogy az AMTS-ről két hazai gép is kijutott idén, akikért izgulhatunk mától: Bara Laci - szó szerint - új alapokra helyezett Opel Combo-ja, valamint Vincze Tibor C6-os szívvel rendelkező 1969-as Corvette-je képviseli hazánkat a nemzetközi versenyen. A párbajaikat természetesen ezúttal is nyomon követjük majd, ha lehet hinni a félhivatalos megnyilatkozásoknak, igen szép eséllyel indulnak az aktuális TOP 60 gépei között.

Női fronton pedig immáron harmadik éve, hogy a Miss AMTS győztese automatikusan bekerül a német megmérettetésre is a Tuning World Bodensee-n, így az elmúlt évekhez hasonlóan ismét magyar lányért, mégpedig Burján Ivettért szoríthatunk majd a Miss Tuning döntőjében! Ivett a hosszú utazás után meglehetősen fáradtan abszolválta a mai napot, ami főként a próbákból állt, hiszen holnaptól már élesben megy a játék. A döntős lányokat egyébként itt tudjátok megnézni, aki pedig még nem tette, támogassa hazánk lányát a közönségszavazáson is egy like-kkal!

A hazai standra idén öt autóval érkeztünk a szokásos VIP Tuning Area területére, aki meglátogatna minket odakint, az A3-as csarnok jobb hátsó sarkában talál meg minket. Pálinkát idén tudtommal nem hoztunk, de valami hűtött tömény az biztosan van hahota

Galériánkban a bepakolás és az odaút képeit találjátok, híreink közt pedig vasárnapig folyamatosan számolunk be a fejleményekről!

Folytatása következik...

AMTS 2019 - Csapj le a jegyedre időben, és használd ki kedvezményes időszakunkat!

Hátralévő idő az AMTS-ig:Nyerj egy autót a belépőddel!

Az AMTS idei fődíja egy egyedi Ford Mustang Coupé, melyet akár Te is megnyerhetsz! Részletek itt!


Telefonos alkalmazás


Készpénzmentes fizetés a Hungexpón

Fontos információk a Hungexpón működő HelloPay rendszerről. Olvasd el figyelmesen!Ne maradj le semmiről