Bulizz Velünk az AMTS hivatalos afterparty-ján!

2016. március 19.

Bulizz együtt velünk az Autó, Motor és Tuning Show második estéjén, március 19-én, a rendezvény idei hivatalos szórakoztatóipari partnerének klubjában, a PEACHES AND CREAM-ben!

A belváros szívében található neves R'n'B klub kifejezetten az AMTS szellemében szervezi meg a show hétvégéjének szombatjára eső party-t. A klub a rá jellemző fergeteges hangulatban vár mindenkit, aki részt vesz, vagy ellátogat a jubileumi show-ra és persze felhőtlen szórakozást biztosít hazai és külföldi vendégei számára egyaránt.

A klubban az exkluzív VIP lounge mellett, hagyományos és különleges italokat felsorakoztató koktélpult, igényes környezet, profi vendéglátó személyzet, és változatos, trendi programok várják a szórakozni vágyókat. A Peaches And Cream csapatától már megszokott "Amerikai Életérzés" sugárzása, valamint az R'n'B és Hip Hop zenék szeretete meghatározó szerepet játszik a klub életében, csakúgy, mint az elhivatott vendéglátás, az igényes szórakoztatás, és a fergeteges hangulat. Mindez hozzájárul ahhoz, amit úgy hívunk, "Peaches And Cream-életérzés"!

Az AMTS vendégek utazásának támogatója a Budapest Partybus, ami exkluzív partybuszos utazás keretén belül szállítják a meghívott vendégeket a Peaches and Cream szórakozóhelyre, hogy ráhangolódjanak az estére!

A Peaches and Cream szórakozóhelyet Budapesten, a Nagymező u. 46-48. szám alatt találod. Bővebb infók: www.peachesandcream.hu

AMTS 2019 - Csapj le a jegyedre időben, és használd ki kedvezményes időszakunkat!

Hátralévő idő az AMTS-ig:Nyerj egy autót a belépőddel!

Az AMTS idei fődíja egy egyedi Ford Mustang Coupé, melyet akár Te is megnyerhetsz! Részletek itt!


Telefonos alkalmazás


Készpénzmentes fizetés a Hungexpón

Fontos információk a Hungexpón működő HelloPay rendszerről. Olvasd el figyelmesen!Ne maradj le semmiről