Új AMTS tematika: Kabrió kiállítás és katalógus

2016. március 17.

A Cabrio Magazin már több mint 10 éve elkötelezett híve a napfényes kalandoknak. 2016-ban tovább folytatjuk a a fedetlen autózás népszerűsítését. Ebben partnerre találtunk az Autó, Motor és Tuning Show szervező gárdájában, akik igen impozáns területet biztosítanak nekünk a 2016 március 18-20. között a Hungexpón megrendezendő kiállításukon. Az AMTS így egy új betétrendezvénnyel a Cabrió 2016 kiállítással és a „Kiállítás kabriója” választással bővül.

A kabrió kocsik egy speciális kategória az autóiparon belül, egy különleges életérzést árasztó szegmens, ami sokkal több embert hoz lázba vagy visz el képzeletben egy „nagy kalandra” mint sem azt gondolnánk. Tulajdonképpen ez a gondolat inspirálta kiállítás megszervezésének elindítását. Arról a nem mellékes tényről sem megfeledkezve, hogy 23 gyártó 58 modelljéről beszélünk, amelyeket az A-pavilonban lévő Cabrio standon fellelhető 2016-os katalógusunkban akár egyesével is kivesézhetnek.

Az Opel Adam és Cascada, a BMW 2-es és 4-es, a Nissan 370Z, a Mazda MX-5, az Audi S3, a VW Beetle, a Ford Mustang, a Porsche 911 Carrera4 és a Ferrari 458 Spider modellek közül az AMTS mobil applikációja segítségével a látogatók dönthetik el, hogy melyik fedetlen járgány érdemli meg a „Kiállítási kabriója” címet!

Szavazni azért is érdemes mert a voksolok között kisorsolunk egy napfényes hétvégét, kabrió használattal és wellnesz-pihenéssel. Fődíj mellett a Caramba autóápolási csomagokat és Cabrio Magazin elfőfizetést is nyerhetnek velünk! A kiállítás kabriójára az AMTS hivatalos applikációjával szavazhatsz: töltsd le most Androidra, vagy Iphone-ra!

Reméljük mindkét újdonságunk a 2016-os katalógus és kiállítás is jó szórakozást nyújt majd a kedves látógatóknak!

A Cabrio Magazin csapata

AMTS 2019 - Csapj le a jegyedre időben, és használd ki kedvezményes időszakunkat!

Hátralévő idő az AMTS-ig:Nyerj egy autót a belépőddel!

Az AMTS idei fődíja egy egyedi Ford Mustang Coupé, melyet akár Te is megnyerhetsz! Részletek itt!


Telefonos alkalmazás


Készpénzmentes fizetés a Hungexpón

Fontos információk a Hungexpón működő HelloPay rendszerről. Olvasd el figyelmesen!Ne maradj le semmiről