AMTS a mobilodon is? Töltsd le a rendezvény applikációját!

2016. március 17.

Nagy segítségedre válik az AMTS hatalmas kiállítási területe és rengeteg programja közti eligazodásban a rendezvény hivatalos applikációjának letöltése, mely a show után is hasznodra lesz!

Az Autószervizek App Androidra és iOS-re tölthető le a Google Play áruházából, illetve az AppStore-ból. Az alkalmazás friss verziója kifejezetten az idei Autó, Motor és Tuning Show-ra lett kihegyezve. Az AMTS 2016 menüpont alatt található interaktív térkép segítségével könnyedén eligazodhatsz a rendezvényen, további opcióként pedig a programokról, helyszínekről, valamint természetesen a kiállítókról is részletes információkat találsz.

Hogy ne maradj le semmiről, a KEDVENCEK menüpontban mentheted el, mi az, amit feltétlen meg akarsz látogatni, továbbá számos kiállítónk akcióját, nyereményjátékait is megtalálod benne a rendezvény nyitásáig. Az applikáció tartalma addig is folyamatosan bővül, de érdemes már most letöltened, hogy felkészülten érkezz az AMTS-re!

Töltsd le most!

Androidra: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.cmhdata.gepjarmuszervizkereso

iPhonera: https://itunes.apple.com/us/app/gepjarmu-szerviz-helyek/id1002067765?l=hu&ls=1&mt=8

Ha pedig már vége a rendezvénynek, akkor is érdemes megtartanod az app-ot, hiszen remek szolgáltatásait a mindennapi autós életben is kamatoztathatod. Ha éppen autószervizt, autósboltot  keresel a közeledben akkor immáron több, mint 4.000 vállalkozás között válogathatsz és navigálhatsz a segítségével.

Többet szeretnél megtudni? Részletek az www.autoszervizekapp.hu-n! 

AMTS 2019 - Csapj le a jegyedre időben, és használd ki kedvezményes időszakunkat!

Hátralévő idő az AMTS-ig:Nyerj egy autót a belépőddel!

Az AMTS idei fődíja egy egyedi Ford Mustang Coupé, melyet akár Te is megnyerhetsz! Részletek itt!


Telefonos alkalmazás


Készpénzmentes fizetés a Hungexpón

Fontos információk a Hungexpón működő HelloPay rendszerről. Olvasd el figyelmesen!Ne maradj le semmiről