Szavazz Te is, kik jöjjenek Bodensee-ről az AMTS-re!

2016. február 12.

Japán és amerikai vasakból is van bőven a német felhozatalban

Hasonlóan a korábbi évekhez, az idei Autó, Motor és Tuning Show nemzetközi élményanyagának számos fénypontja ismét Európa legnagyobb tuning kiállítása, a Tuning World Bodensee szervezőinek köszönhetően érkezik hazánkba!

A német csapat a tavalyi évhez hasonlatosan az aktuális Miss Tuningot - ezúttal Liane Güntert - kíséri el rendezvényünkre, aki a Miss AMTS szépségverseny zsűrijének főbírája lesz. A győztes lány jutalma nem kisebb, mint bejutás a neves nemzetközi versenyre, melynek fődíja egész éves szerződés, autó, valamint a Miss Tuning naptárfotózásával egybekötött egzotikus utazás, na és persze a mindezzel járó hírnév!

A királynő természetesen nem érkezik egyedül: ezúttal is 10 gyönyörű német autó teszi tiszteletét hazánkban, akik méltó körítést adnak majd a Tuning World Bodensee standjához. Itt pedig megvásárolhatod és akár rögtön dedikáltathatod is Lianével a Berlinben fotózott MISS Tuning naptárt.

A tavalyi ETS egyik gyönyörű darabja a felhozatalban! Ugye beszavazzuk?

Hogy a díszkíséretet milyen autók alkotják majd, részben meglepetés, részben azonban a Ti döntésetek függvénye is. Az öt legszebb autót már kiválasztották az útra, a fennmaradó jelentkezésekből pedig a 15 legígéretesebbet szavazásra bocsátották: amelyik 5 autó a legtöbb like-kal rendelkezik február 14-én 9:00-kor, azok érkeznek hazánkba március 18-20 között Budapestre, a Hungexpo-ra.

Szavazz Te is!

AZ AUTÓK LISTÁJÁT ITT TALÁLOD!

Nem kell külön semmilyen alkalmazást engedélyezned, bármit pluszban like-olnod, csak nyomj egy kedvelés az általad választott gépre / gépekre és már meg is vagy.

A nevezettek között igen impozáns gépek szerepelnek, többet láthattuk már az European Tuning Showdown indulói között is. Idén például a 2012-es győztes, a gyönyörű Uwe Wolf-féle Kadett C kupé is újra jelentkezett a túrára, melyen nem kevés dolog változott az elmúlt két évben!

Uwe Wolf Kadettje. Kíváncsi vagy, mit fejlesztett a 2016-os szezonra?

Nem kis nemzetközi felhajtás várható a németek részéről a jubileumon, fogadjuk méltón őket március 18-20 között a Hungexpón, az Autó, Motor és Tuning Show keretei között!

 

AMTS 2019 - Csapj le a jegyedre időben, és használd ki kedvezményes időszakunkat!

Hátralévő idő az AMTS-ig:Nyerj egy autót a belépőddel!

Az AMTS idei fődíja egy egyedi Ford Mustang Coupé, melyet akár Te is megnyerhetsz! Részletek itt!


Telefonos alkalmazás


Készpénzmentes fizetés a Hungexpón

Fontos információk a Hungexpón működő HelloPay rendszerről. Olvasd el figyelmesen!Ne maradj le semmiről