Tuning autó építés élőben

Ismét építünk! A 2010-ben debütált műsorszám nagy sikerére való tekintettel, idén immáron hatodik alkalommal kerül sor élő autóépítésre: a műanyagos munkáktól kezdve, a futóművön, fényezésen, az utastér és hifi beépítésen keresztül minden átalakításra kerül donor autónkon, melynek épülését élőben követhettek majd nyomon!

 Az AMTS hagyományos élő autóépítés programja ezúttal azonban még jóval a rendezvény előtt lezajlott, méghozzá nem is akárhol: január 25-29 között, a WestEnd City Center szívében felállított AMTS standon alakítottuk át az autót, mindenki szem láttára élőben, mindössze néhány nap leforgása alatt! 

A programhoz ez alkalommal is egy exkluzív járművet választottunk alapul: idén egy Audi TT Roadstert-ot szedünk darabjaira, mely teljesen átalakult a négy nap alatt, a látogatók szeme láttára!

Így épült át az idei AMTS nyereményautója, melyet a rendezvényen kisorsolunk a látogatók között!

A dolog további érdekessége, hogy a frissen megépült gépet az AMTS harmadik napján kisorsoljuk, így biztosan egyik látogatónk, akár Te viheted haza! Kövesd végig az építést élőben, március 18-20 között a Hungexpón, a nyereményjáték részleteit pedig itt találod! Ne késlekedj, vedd meg jegyed online már most!

Videók az elmúlt évek élő autóépítéseiről

Autóépítés 2015: Ford Mustang 6gen

Autóépítés 2015: Ford Mustang 6gen promó

Autóépítés 2014: Volkswagen Scirocco

Autóépítés 2013: Ford Mustang

Autóépítés 2012: Volkswagen Passat

Autóépítés 2011: Volkswagen Golf VI

Autóépítés 2010: Volkswagen Golf V

Rengeteg élmény, 1 belépővel!

Iratkozz fel hírlevelünkre!